|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kędziorek jak zwykle genialnie!!! a jak podoba ci się zdjęcie na końcu?
Musiałam dodać jak obejrzałam jeden z ostatnich odcinków "Jak poznałem waszą matkę" ![]()
|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Zdjęcie jest boooskie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja niestety jestem do tyłu z HIMYM... Muszę to nadrobić, ale nie mam kiedy ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Widzę Kędziorek, że ty wolisz bardziej owłosionych, twój Kensei jest tego przykładem, ja wolę tylko zarost na twarzy, może dodam mu leciutki na klacie, zobaczę
![]() Katerine cieszę się, że ci się podoba ![]() Laselight nie wiem jak? mam konto na 4shared, głównie po to by ściągać, ale nie wiem jak wstawiać. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 28.12.2012 - 12:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mile, futra naturalnego nie preferuję, ale kłaczki to tu, to tam wyglądają dla mnie bardziej naturalnie.. I nie powiem, pół życia spędziłam ryjąc się z facetów, którzy depilowali sobie klaty. Cóż każdy z nas jakieś hobby ma
![]() Ale z drugiej strony, trudno wyobrazić mi sobie Barneya z owłosioną klatą.. Zresztą on jest blondi, więc i tak by za dużo nie było widać ![]() ![]() Zapomniałam dodać, że jak Fabian się całuje, to przychodzi mi na myśl glonojad, czy coś takiego. Normalnie jakby chciał pożreć twarz babki, którą całuje.. Takie tam dziwne skojarzenie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tak ten zarost dla Fabiana specjalnie ściągnęłam, artysta miał mieć dłuższe włosy, większy zarost. Rzeczywiście może tak wyglądać ha ha ha glonojad dobre
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
zacznę od końca:
AAAAAAAA!!! Aww Barneyyyy! ![]() ![]() no dobrze, już przywołuję się do porządku ![]() dlaczego nie widziałam wcześniej odcinka!! heh... :p no dobrze, to teraz od początku... Mia coś za gładko wybaczyła Fabianowi ... hmmm... ja rozumiem, że jest łagodną kobietą, ale na boga, niech pokaże pazurki ![]() Co do drugiej pary dzisiejszego wieczoru to ach, och i ach ![]() Barney uroczy jak zawsze. I chyba musi śledzić Ginę, skoro ona spotyka go na każdym kroku ![]() I dobrze, że się opiekuje Giną .... widzę, że moje domysły sie sprawdzają A i jeszcze jedno: ... już gdzieś to słyszałam ![]() E: Niech on trochę zczarnieje, bo aż mu nie do twarzy z takim pozytywnym wizerunkiem ;p Ostatnio edytowane przez Sqiera : 28.12.2012 - 14:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Sqiera, wiem, że słyszałaś
![]() Faceci tak mówią. Rozkoszniaczki ![]() Fabian Mię zabrał od razu z pracy do kawiarni i ona nic jeszcze nie wie o jego ciemnych sprawach, to porządna kobieta, nauczycielka nie sprawdza od razu pudelka, chociaż nie wiem jak jest u innych, ale ona taka nie jest. ![]() Twoje domysły się sprawdzają, fajnie nie? ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Mam nadzieję, że już w kolejnym odcinku Mia dowie się o romansie jej męża
![]() ![]() Gina i Barney świetna para, widać że się dla niej zmienił. Czekam na kolejny odcineeeek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|