Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej?
Praca nr 1 8 14.81%
Praca nr 2 20 37.04%
Praca nr 3 20 37.04%
Praca nr 4 6 11.11%
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Zamkniêty Temat

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 29.01.2013, 20:10   #81
Stephenowa

Sk±d: Castle Rock
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie Odp: Zadanie trzecie - g³osowanie

Cytat:
Napisa³ Genesis Zobacz post
Tak btw. ja do tej pory nie wiem, ktora praca byla czyja XD
O w³a¶nie.

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 29.01.2013, 20:27   #82
Fallen

Sk±d: Mystic Falls
Reputacja: 11

Pierwsza ognia, druga wody, trzecia powietrza i czwarta ziemi.
Nie mylê siê?
stare 29.01.2013, 20:27   #83
rudzielec

Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.

Cytat:
Napisa³ Gingers Zobacz post
I gdybym dzialal na korzysc swojej druzyny to chyba nie zajelibysmy ostatniego miejsca w pierwszym zadaniu.
a co to ma do rzeczy? koñcowy wynik chyba bardziej siê liczy ni¿ pierwsze zadanie.
Cytat:
Sami jestescie sobie winni tej sytuacji, a probojecie to zrzucic na kogos innego.
Oczywi¶cie. A Ty to zwyczajnie zrzucasz na nas.
Cytat:
Wybaczcie, ale po osobach w tym wieku spodziewal bym sie wyzszego poziomu niz ten ktory ostatnio soba reprezentujecie.
Wiesz co Gingers? My¶la³am, ¿e mimo m³odego wieku równie¿ mam do czynienia z osob±, która zachowuje siê dojrzale, a nie unika odpowiadania na moje pytania i w ogóle rozmów ze mn±, tylko dlatego, ¿e wysz³a jaka¶ dziwna k³ótnia w pierwszym zadaniu. Stara³am siê nawi±zaæ z Tob± kontakt, bo nie chcia³am siê k³óciæ, ale Ty mia³e¶ to w dupie. Czy tak siê zachowuje odpowiedzialna osoba? Albo hejcenie na nas na konfach, których sam chcia³e¶ nam zabroniæ... Wybacz, ale to ¶mieszne jest.

Cytat:
Moze zamiast szukac problemu dookola poszukajcie go blizej.
mam go bardzo blisko, wrêcz pod nosem.

Na temat reszty siê nie wypowiem, bo szkoda moich s³ów, nie bêdê siê t³umaczyæ bo przewa¿nie to t³umacz± siê Ci, co s± najbardziej winni, a sprawdza mi siê to za ka¿dym razem.

Nie rozumiem tez postawy co niektórych. Ale to ju¿ osobna sprawa. Widocznie nikomu tutaj nie mo¿na ju¿ ufaæ, ani na nikim polegaæ, dziêki wam, straci³am jak±kolwiek wiarê w ludzi.
Nie obmywam siê z winy, bo to sensu ¿adnego nie ma, ale NIKT TU NIE JEST BEZ WINY. Powtarzam NIKT.
I Restless, je¶li Twoje s³owa odno¶nie przeprosin by³y szczere, to ja równie¿ przepraszam wszystkich, których w jakikolwiek sposób urazi³am. Nie chcê siê z nikim k³óciæ, mimo ¿e niektórzy ju¿ mnie skre¶lili.
Mam swój honor, w przeciwieñstwie do co niektórych i potrafiê przeprosiæ.
Ale równie¿ nie bêdê bra³a ca³ej winy na siebie, bo ka¿dy tutaj ma co¶ na sumieniu.

To tyle ode mnie.
stare 29.01.2013, 20:32   #84
Stephenowa

Sk±d: Castle Rock

A wiêc ze szczerym sercem mówiê, ¿e g³osowa³am na najlepszych wed³ug mnie i, jak widaæ, nie tylko mnie.
stare 29.01.2013, 20:34   #85
S³odki Pan Ciastek

P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 14

Cytat:
Napisa³ rudzielec Zobacz post
Ale równie¿ nie bêdê bra³a ca³ej winy na siebie, bo ka¿dy tutaj ma co¶ na sumieniu.
No tylko szkoda, ¿e wiele osób w tych czasach nie ma sumienia...
S³odki Pan Ciastek jest offline  
stare 29.01.2013, 20:38   #86
Cytry¶nia

Reputacja: 12

ojesu, wy nadal siê k³ócicie? Zd±¿y³am dojechaæ do domu i umyæ w³osy. Szkoda, ¿e mój pierwszy raz w 4¯ bêdê tak wspominaæ :<
stare 29.01.2013, 20:54   #87
Vipera

Sk±d: £od¼

Po co siê tak w ogóle k³óciæ? Starczy zamieniæ sondy w nastêpnym konkursie na pw do moda/admina, który nie bierze udzia³u w konkursie i tyle. Niech te wiadomosci zostan± w skrzynce i w razie w±tpliwo¶ci mo¿na pokopiowaæ kto wys³a³ i na kogo.
No chyba, ¿e macie mo¿liwo¶æ ukrycia g³osów, to wtedy pw raczej zbêdne.

Z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e (w razie jak co¶ jest nie tak) wina zawsze spada na organizatora, niestety. Poza tym, wina nigdy nie le¿y po jednej stronie, a wiêkszo¶ci przypadków jest to zwykle nieporozumienie. Mo¿liwe, ¿e z czego¶ tak ma³ego urós³ wam gigant.

A mo¿e tak rozejm i powtórka ostatniego zadania? W koñcu z nim by³ najwiêkszy problem. Szkoda konkursu
stare 29.01.2013, 20:57   #88
Alcioo :33

Sk±d: Polska
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12

Hmm... Nie komentujê sprawy z ziemi±, ale do cholery! Co robi za³o¿yciel konkursu (wiem, nie on jeden nim jest, ale i tak ma do wszystkiego dostêp) w konkursie? kto mu udowodni wchodzenia na niektóre strony? Co¶ mi siê nie wydaje, ¿e kto¶ uda³by siê do np.: Multimedii, o rachunek, albo faktórê, której pewnie by nie dosta³. No có¿, wysz³o jak wysz³o, ale dziêkujê wszystkim osobom, które odda³y g³os na moj± (by³±) dru¿ynê (Która ju¿ zostanie moj± rodzin±). Pragnê podziêkowaæ równie¿ ogniowi, który wspiera³ nas od dawna. Dziêkujê mojej dru¿ynie za te wszystkie konfy na gg, za ¶miechy z innych ludzi (nie podajê nicku) za wymy¶lanie 4 zadania (Rudzia^^) i za wszystko co by³o dobre. Osobi¶cie godzê siê z faktem, ¿e moje pierwsze 4¯ zosta³y wg mnie zakoñczone wygran±(Przynajmniej za nied³ugo bêd±). S±dzê, ¿e tzw. MK zosta³y za³o¿one nie raz, ale kto to sprawdzi? Wiem, ¿e IP itp, ale zawsze s± prywatni znajomi. Je¿eli nastêpne 4¯ zostan± prowadzone przez uwielbianego przeze mnie Administratora, Creatora oraz ¶wi±tecznego Dekoratora TS3, Pana Gingersa to z wielkim szacunkiem, ale moje palce najwy¿ej mog± wyl±dowaæ w mojej du**e ni¿ na klawiaturze, aby wystukaæ s³owa "Biorê udzia³" albo co¶ w tym stylu. Uwa¿am, ¿e na forum mo¿na policzyæ dobrych administratorów, ale oczywi¶cie, ¿e czarna owca musi byæ. Dziêkujê uczestnikom 4¯, którzy ma³o brali udzia³ w dyskusji np: Myrtek? Jeszcze raz dziêkujê za te wszystkie mi³e chwile w moim PIERWSZYM udziale w 4¯, ale uwa¿am, ¿e by³o warto Pozna³em bli¿ej nowych u¿ytkowników, którzy chyba mnie zaakceptowali^^. Dziêkujê za wspó³pracê mojej dru¿ynie, dziêkuje uczciwym przeciwnikom, oraz kochanej publiczno¶ci, która oddawa³a g³osy na moj± dru¿ynê.
Nie wiem czy nie zrobiæ sobie przerwy na forum, bo moja psychika nie wytrzyma tego co siê dzieje. Nie s±dzê, ¿e ca³e moje ¿ycie po przyj¶ciu ze szko³y musi wygl±daæ tak: "No cholera? Co on znowu wymy¶li³? Jakim cudem z minuty na minutê dostali g³os?". Dziêkujê i Pozdrawiam.

@UP: Zauwa¿cie, ¿e razem ze wzrostem zadañ, ilo¶æ osób g³osuj±cych te¿ wzrasta³a, podejrzane czy przypadek zainteresowania?

Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 29.01.2013 - 21:20
Alcioo :33 jest offline  
stare 29.01.2013, 21:45   #89
Meggie

Sk±d: Che³m

Hola hola. Chcê co¶ powiedzieæ!
Jeste¶cie wszyscy ¶mieszni, a¿ mi siê nie chce wierzyæ, ¿e doros³a, a¿ zbyt doros³a kobieta jak rudzielec zachowuje siê w tym momencie ABSURDALNIE. Od razu by³o mówione, ¿e za TAKIE ³amanie regulaminu, jak zrobi³ to Kenny grozi dyskwalifikacja. Dojrza³a osoba, poczuwaj±ca odpowiedzialno¶æ za swoj± dru¿ynê wyrazi³aby skruchê i przeprosi³a. Jednak¿e rudzielec czuje siê pokrzywdzona- pytam wiêc czym? W naszym temacie nie by³o mowy kompletnie o tym co to w innych dru¿ynach. Po co? Gingers by³ sprawiedliwym opiekunek i organizatorem, pogodzi³ te dwie role ze sob±, nie rozumiem waszego oburzenia. Jak mogli¶my byæ faworyzowani, skoro zwyciêzca zosta³ wy³oniony drog± G£OSOWANIA. Kompletnie nie rozumiem waszej dziwacznej logiki. Jeste¶cie kompletnie niedojrzali i szukacie dziury w ca³ym, tylko dlatego aby wybieliæ siebie. To przez was samych ta ca³a "zabawa" sta³a siê chor± rywalizacj±, bo od pocz±tku wam NIC nie pasowa³o!
Altair, Kenny- wybaczcie, jeste¶cie dla mnie jak dzieci. Nie mogê inaczej tego okre¶liæ, ale potwierdzacie b±d¼ te¿ zani¿acie swój wiek. Ale rudzielec? My¶la³am, ¿e przynajmniej po dojrza³ej (tak mi siê wydawa³o) kobiecie mo¿na spodziewaæ siê innych reakcji.
Czy to forum to sens waszego cholernego ¿ycia? Czy nie potraficie przyznaæ siê do b³êdu i PRZEPROSIÆ? Tak najzwyczajniej w ¶wiecie? Zrobili¶cie szopkê z tych ca³ych 4¯ wszem i wobec obwieszczaj±c, ¿e to jest do dupy, to wam siê nie podoba, a to ¿e co¶ tam a to ¿e sro¶ tam. PARANOJA.

Tyle w tym temacie. Brak s³ów. Dziêkujê.

edit: Altair zostañ agentem FBI, nie¼le Ci idzie.

Cytat:
Napisa³ rudzielec Zobacz post
Oczywi¶cie. A Ty to zwyczajnie zrzucasz na nas.
O a przy tym to ju¿ nie wiedzia³am czy ¶miaæ siê czy p³akaæ. To takie dziwne, ¿e zrzuca siê winê na kogo¶ kto pope³ni³ b³±d.

Ostatnio edytowane przez Meggie : 30.01.2013 - 16:23
Meggie jest offline  
stare 29.01.2013, 22:06   #90
rudzielec

Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.

Loool ja ju¿ za siebie przeprosi³am, na kolanach klêkaæ nie bêdê, a paranoj± jest teraz to co Ty piszesz, wiêc skoñcz mnie oczerniaæ, bo sobie tego nie ¿yczê.

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:05.