![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
wow ale super
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Na pewno znajdzie się jakiś sposób. ^^
Z tego co czytałam, to akademiki będzie można przerabiać jak się chce. Może jak dasz jedno łóżko to będziesz mogła mieszkać sama. ![]() Ja żałuje, że nie można zajść w ciążę albo wziąć ślubu. Nie wiem jak z zaręczynami, ale i tak szkoda. Do opowiadań byłoby idealne.
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
14 lutego odbędzie się czat z twórcami.
![]()
![]() |
#44 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mam wrażenie, że ostatnio kolejne dodatki do simsów to "odgrzewane kluchy". Być może ten dodatek będzie bardzo fajny, ale bardzo szkoda, że nie ma w sobie nic oryginalnego. Szkoda, naprawdę szkoda. Mam nadzieję, że TS4 będzie naprawdę czymś innowacyjnym i wysilą się na nowe dodatki. Wracając do tematu, to w TS2 bardzo lubiłam studia i skoro w TS3 studia będą "rozszerzone" to może być naprawdę nieźle.
![]() |
#45 |
|
![]()
@UP: nie przesadzajmy.. Simsy to symulator życia, czego oczekujesz? Fakt, dodali dodatki (masło maślane..) takie jak Nie z tego świata, ale to normalne, że w każdej odsłonie simsów skupiają się na tematach najbliższych nam - studia, podróże, praca, czas wolny, etc. Z każdą nową 'generacją' dodają jakieś nowe opcje, ale główny zamysł pozostaje ten sam. Ja nie oczekuję niczego innego i szczerze, to nigdy nie nazwałabym ich odgrzewanymi kluchami.
![]() A co do dodatku, to jeżeli wyczaruję sobie więcej miejsca na dysku, to z pewnością je kupię. Chyba szykuje się odinstalowywanie akcesoriów. :< Przyjemnie ogląda się zdjęcia, ogólnie według mnie są na plus. ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Reputacja: 22
|
![]() Cytat:
To jaka to by była gra gdyby nie było zwierzaków i pór roku
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Ja osobiście się cieszę i nawet już poprosiłem siostrę żeby mi zamówiła.
![]() I zamówiła. *o* |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja też już zamówiłam, edycję limitowaną. Będzie do odbioru w empiku dzień przed premierą. W zeszłym tygodniu pograłam trochę w TS2 na akademiku i wszystko wydawało się bardzo uproszczone w porównaniu z najnowszą odsłoną, mam nadzieję że grając w Studenckie Życie nie będzie się miało wrażenia "odgrzewanych kluch", przy porach roku tego nie było bo dodali sporo nowości i fajnych rozwiązań, nastawiam się na wysoki poziom tego dodatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie no , myślę że ten dodatek będzie fajny. Ale zawsze mam wrażenie że np. ,, To będzie extra!'' i wgl. Ale później się okazuję ,, A tam..nic wielkiego..." Więc.. mam mieszane uczucia co do tego dodatku. ![]() Ciekawe czy te wykłady będą ciekawe. Ten dodatek NA RAZIE oceniam na 7\10 Mam nadzieję że w którymś dodatku dodadzą martensy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|