![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nos jest genialny.
Jak dla mnie lepiej wygląda w okularach. Oczy serio przerażają ![]() Podoba mi się też jej strój z 4 zdjęcia. Bardzo oryginalna. Czekam na kolejne simy. ![]()
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Zakochałam się w niej. ♥ ♥ ♥
A te przerażające oczka są piękne,i nosek piękny,i sweterek,jaki ma na sobie piękny,wszystko piękne *o* <'3333333333333 Bardzo mi się podoba pokój na ostatnim zdjęciu *-* Daję 100000000000000000000000/10 ![]()
![]() |
#33 |
Reputacja: 15
|
![]()
Hej!
Namawiałam Cię na własny temat, aż wreszcie jest! ![]() Ale... no właśnie. Twoje starsze projekty, które można było zobaczyć na często zmienianych, wspaniałych avatar, zachwycały. Te, które prezentujesz, już nieco mniej. Możesz się domyślić, co myślę o oczach. ![]() Kinole są faktycznie przesadzone. Każdy ma jednak inne poczucie 'piękna' oraz swój własny, oryginalny styl, za co Cię cenię. Simy, które robisz, strasznie mi przypominają te z pewnego simblra. Twoje twory są intrygujące. Ja bym ich pięknymi nie nazwała tylko... specyficznymi, na plus oczywiście. Są podobne, choć zupełnie różne. ![]() Najbardziej do gustu przypadło mi rodzeństwo, Svetłana i Borya, są po prostu świetni! Cendrick również wyszedł Ci rewelacyjnie! Olga- chyba najoryginalniejsza ze wszystkich. Jest tak dziwna i specyficzna, że nawet nie potrafię jej ocenić. ![]() Wszystko ok, tylko ma zeza, ale to nie jej wina w końcu, prawda? Będę zaglądać i komentować. ![]()
![]() |
#34 |
|
![]()
Dziękuję za wszystkie komentarze. Bardzo się cieszę, że Wam się podoba.
![]() Myrtek, co do avatarów - stwierdziłam, że niektórzy z tamtych simów raczej nie nadają się na to forum. ![]() A mogłabym wiedzieć, jakiż to simblr? ___ Na dzisiaj mam sima stworzonego kompletnie przypadkiem przy próbach naprawiania gry, którego potem trochę przerobiłam - Adriana. Wygląda on tak, jak wygląda, bo przy naprawie musiałam posprawdzać suwaki, zwiększając ich wartość do maksimum. I muszę powiedzieć, że naprawdę go takiego polubiłam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zez zamierzony. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ale ma kości policzkowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 11
|
![]() Olga jest naprawdę świetna, rzeczywiście taka lekko niepokojąca, ale jednocześnie pociągająca. Fotka w okularach rewelacyjna, wyraźnie widać, jak za pomocą fryzury i odpowiednio dobranych akcesoriów można zmienić "charakter" postaci - pokazałaś dwa style, w moim odczuciu różniące się zupełnie. Bardzo mi się podoba ta simka, ma piękny nos. Brwi też mi się podobają, nie lubię idealnie wyskubanych, wolę naturalne.
Adrian - moje marzenie o męskości simów z TS3 właśnie zostało spełnione. Mocna, charakterystyczna uroda, tatuaże, które uwielbiam i lekko przydługie włosy w artystycznym nieładzie. Uwielbiam ![]() Ocena - najwyższa. btw. czy mogłabym prosić o nazwę fryzury Adriana? Bardzo często fryzy z TS3 są konwertowane do TS2, a tak bardzo mi się ona podoba, że marzę, by ją mieć u siebie w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Dzięki za komentarze.
![]() Tris, prawdopodobnie nie pasuje Ci szerokość górnego kącika ust. Dziwna cecha, mnie się osobiście bardzo, bardzo podoba. Dzięki. ![]() Jej, Malin, naprawdę bardzo dziękuję (przepraszam, ale tylko tyle jestem w stanie odpowiedzieć po tym, co napisałaś). Fryzurę znajdziesz tu http://lapizrazuli.blogspot.com/2012...rings.html?m=1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
dawno nie widzialem takiego sima ;o adrian jest bardzo charakterystyczny. szczegolna uwage zwracaja kosci policzkowe oraz oczy (ale to chyba w przypadku twoich simow normalnosc ;p)
ogolnie nie podobaja mi sie tunele, gdyz sa okropnej jakosci i wygladaja, jakby sim mial na sobie plastikowe protezy uszu ;o przyciemnilbym rowniez kolczyki w wardze, gdyz te biale niezbyt mi sie podobaja ;D bez oceny ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Dzięki, noir.
(Tak przy okazji, to są protezy uszu ![]() ______ Dzisiaj chcę pokazać jednego z najnowszych (i aktualnie ulubionych) simów - Gilberta Lawrence'a. Możliwe, że pokażę jego historię na moim simblru. Mam taki zamiar, ale niczego nie obiecuję. On mi wygląda strasznie dwójkowo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia wydają mi się przeedytowane. Przepraszam. Przepraszam również za picspam, ale go uwielbiam. I jego kinola też. Dziękuję. Ostatnio edytowane przez Letown : 22.02.2013 - 17:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Anglicy nasuwają mi się na myśl jak na niego patrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |