|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Cudownie! Ciekawa jestem kto to jest ten "on". W głowie teraz tylko chłopaki i miniówy!
![]() Lemon jest śliczna, Alba wciąż jest piękna, Primrose też cudna, a Katniss... trochę z charakteru mi się kojarzy z Katniss z igrzysk. Gibon jak zawsze gibonowaty. Już nie mogę się doczekać jak narozrabiał ten kotlet. ![]() Czekam na next, bejbe.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Zacznę od pewnego wyznania: Gibon
![]() Uwielbiam go zawsze i wszędzie, w dzień i w nocy, oraz niezależnie od grupy wiekowej w której się aktualnie znajduje taka mała prywata, ale musiałam :> Wreszcie powrót i jak się okazuje na serio na stare śmieci Landerowie come back! Yay!Młode pokolenie chyba zacznie teraz mieszać. Niektórych postaci nie kojarzę, ale to się pewnie rozwinie w trakcie ;p I zdecydowanie za miękkich mają rodziców ![]() Katniss piękna, szkoda tylko, że pokazałaś ją w mundurze. Liczę na jakieś zdjęcia "w cywilu", bo ciekawi mnie jak wyglądają teraz te wszystkie dzieciaki xD No a starzy znajomi, czyli Alba i Gib postarzeli się, ale za to jak pięknie Twoja gra nie znęca się tak nad wyglądem simów jak moja… jak ty to robisz? ![]() Co za "on" dzwonił do Lemon, to mnie ciekawi. Co za dym się w pokoju Alby pojawił? Same niewiadome ;p I na koniec… Przez ciebie mam ochotę na kotleta… ![]() Będę czekać na kolejny odcinek
Ostatnio edytowane przez Sqiera : 04.04.2013 - 00:47 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|