Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 02.05.2013, 09:42   #11
Alcioo :33

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by Maqrƴǁ ;)

Przepraszam, że odcinek wklejam jeszcze raz, ale nikt nie zauważył go od ponad doby, więc postanawiam dodać jeszcze raz :<
Moje życie jest piekłem,
a Ty czym jesteś?

-2-

W ostatnim odcinku
- Hej Jeen! Czego tu chcesz – zaczął rozmowę dziwnym głosem.
- Przyszłam dać Ci ciasteczko. Chcesz?
- Czemu nie powiedziałaś mi o naszej najstarszej siostrze!? Czemu ku*wa, czemu!?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- O ku*wa –pomyślałam. – O kim Ty mówisz? – zapytałam, żeby zmylić jego trop.- A w ogóle co to za dziwne znaki i okręgi? Co to ma znaczyć?!
- Nic siostrzyczko. Kocham Cię i mogę jedno ciasteczko? – powiedział cichutkim i całkiem łagodnym głosem. Po czym schował matę pod łóżko i wyszedł.

Poszliśmy spać, a rano było już wszystko normalnie. Wstałam i poszłam do łazienki.

Młody zjadł śniadanie i został sam. Gdy wychodziłam oglądał telewizję. Miałam nadzieję, że jak wrócę zobaczę go w tym miejscu.

Ten dzień nie zapowiadał mi się przyjemnie. Najpierw w pracy miałam remont kantorka dla pracowników, a następnie przyjechał nowy towar do rozwieszenia. Miałam nadzieję, że gdy wrócę wszystko będzie normalnie.
Do kamienicy weszłam o 21:13. Miałam nadzieję, że dom będzie w idealnym porządku jak wczoraj. Bałam się jednak co wymyślił Julian.
Czekała mnie nie krótka wędrówka po schodach.

Weszłam i pierwsze co zrobiłam to pokierowałam się do jego pokoju. Czułam się jakbym przytyła 100 kg. Nogi uginały mi się pod ciężarem nerwów, a zimne poty oblewały moje ciało.

Przekręcając klamkę zauważyłam, że drzwi są zamknięte na klucz. Szarpałam, ale nic nie pomogło. Wzięłam sprawę w swoje ręce i poszłam do sąsiada.
- Witam. Ma Pan może piłę ostrą?
- Witam. Cóż u diaska jest piła ostra?!
- No wie Pan. Chodzi mi o to teki co się kręci i robi brzynk, brzynk.

- Aa… piła elektryczna, tak? Już Panience podaję.
- Gada jak pedofil – pomyślałam. – Dobrze to ja czekam – odpowiedziałam z uśmieszkiem na twarzy.
Gdy dostałam już piłę postanowiłam wyciąć w drzwiach dziurę. Jednak po krótkim namyśle zrozumiałam, że można tylko obciąć dookoła zamka. I tak zrobiłam.
Gdy skończyłam ciąć zauważyłam mojego brata nagiego, popisanego jakimiś dziwnymi znakami. Takimi jakie były wczoraj w tym okręgu. Na dodatek obok niego był ten starzec, który niby był naszym rodzinnym adwokatem.
- Co Pan do cholery robi w moim mieszkaniu?! Na dodatek z moim bratem! – Krzyknęłam.
Wtedy młody wybiegł do łazienki, a starzec wyśkoczył przez okno. Słyszałam jedynie wrzask i jego krzyki. Po krótkim locie uderzył o beton, a z jego ciała leciała krew.
Postanowiłam posprzątać w tym pokoju, a następnie porozmawiać z Julem.
Gdy kończyłam sprzątać do pokoju weszła moja starsza siostra. Poczułam śmierć w oczach oraz nie wiedziałam co mam powiedzieć.

- Ale jak to?! Przecież Ty nie żyłaś! – pomyślałam. – Co Ty tu ku*wa robisz?! –wrzasnęłam.
- Och. Kolejna osoba, która oto pyta. Pamiętasz jak niby zginęłam?
- Jak to niby?! To kogo my pochowaliśmy! – Krzyczałam ile mogłam.
- Och. A pamiętasz jak ksiądz nie pozwolił Wam otwierać trumny? Tam był nasz pies. Który niby uciekł podczas mojej śmierci na spacerze. – powiedziała podnosząc prawy kącik ust.
- Ale Klin! Jak mogłaś?! Przecież miałaś nas, całą naszą rodzinę, dlaczego?!

- Co tu dużo gadać. Z Wami nie dało się żyć. Jeszcze przy pijącej matce i Tobie! Phi. Zabieram małego i jedziemy! Papa – po tych słowach wzięła krzesło i uderzyła mnie w twarz.

C. D. N

Dziękuję za wcześniejsze komentarze i zapraszam do wyrażania swojej opinii na temat nowego odcinka
Altair

Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 02.05.2013 - 20:48
Alcioo :33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania