![]() |
#1221 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam już dość,że nikt mi nie pomaga! :'( Wszystko przez przywołanie tej Belli kodem, wyprowadzeniem jej do innego domu i "poszukaj domu dla siebie". I ona jest w skrzyni rodzin, nagle nikt jej nie zna a jej portret jest szary, jednak ona żyje jest w skrzyni rodzin!!!!! Dziwne, że nikt z Miłowa nie ma wspomnienia "Bella umarła" , ale gra ją uważa za martwą. Pomóżcie czy to może zaszkodzić otoczeniu, albo zepsuć simsy?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ej, jak simowie mają pogoń za bogactwem, to przy ślubie może może być wspomnienie "ślub z bogatym simem". Ile sim musi mieć kasy?
![]()
![]() |
#1223 |
|
![]()
Cześć.
Z nieznanych przyczyn nie działa mi warsztat, jednak to jest problem i wątpię, że ma powiązanie z tym, o co mi chodzi. A chodzi mi o to, że w grze nie pokazują się fryzury, ubrania, makijaże i wszystko, co przydałoby się do stworzenia sima. Początkowo wszystko pokazywało się normalnie, jednak teraz działają tylko meble etc. Od razu mówię, że przedmioty są w porządku, wklejone w odpowiedni folder i mają meshe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
|
![]()
Chodzi o dość oklepany temat "Przywołania Belli Ćwir". No, więc zrobiłam jak radzili w Simspedii i przywołałam ją kodem boolProp. Nie było żadnych problemów, dopóki nie wyprowadziłam Belli z domku Ćwirów i nie wprowadziłam do mojego sima. Kiedy kliknęłam opcje "Poszukaj domu dla siebie" i weszłam następnym razem w otoczenie była w skrzyni rodzin i żyła, ale każdy sim miał, żę Bella jest martwa!!! Ona jednak żyła! Jedynie Kassandra miała wspomnienie "Bella umarła" chociaż nie ma jej nagrobka,a ona dalej powinna żyć! Czy to może mi uszkodzić grę? Proszę o pomoc!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
|
![]()
Na Boga, nie baw sie w przywracanie Belli kodami, którymi nie potrafisz sie obsłużyć. Nie wiem nawet, czy ten sim ma swój plik. Jak chcesz przywracać, to lepiej według mnie, przez SimPE. Jak przywraca sie kodem i wyjdzie z parceli to ona chyba znika, co nie?
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 05.05.2013 - 16:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Reputacja: 23
|
![]()
Hej, czy jest możliwość mieć krowo- kwiata bez na studiach? Jakieś pliki, czy coś..?
a jeśli nie; jest coś takiego co mogłabym postawić na parceli publicznej, co uśmiercałoby losowych simów jak krowo-kwiat? Ostatnio edytowane przez La Tortura : 17.05.2013 - 14:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
|
![]()
Mam problem z instalacją The Sims 2 Double Deluxe. Instalacja zatrzymuje mi się na 69% i nic... Co zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przede wszystkim powiedzieć coś więcej o problemie
![]() Płyta porysowana, jakiś komunikat, jak na innym kompie tak samo, pirat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
|
![]()
Płyta jest delikatnie porysowana, ale przecierałam ją tyle razy... Nie, nie ma żadnego komunikatu. Niestety nie mam możliwości sprawdzić na innym komputerze. I w żadnym wypadku nie pirat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
|
![]()
zrobiłem parcelę 3x3... rozmyślałem sie, i chciałbym zrobić z niej 2x3 (za domem za dużo pustej przestrzeni...) jest jakiś sposób żeby zmienić rozmiar parceli nie tracąc domu?
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|