Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.05.2013, 18:52   #1
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Kwjat Kalafjora

Cytat:
Ale jak to się mogło stać?
No on to chyba powinien wiedzieć najlepiej
Cytat:
- Dlaczego obchodzi cię praca?
- A co, nie powinna?
Cytat:
- Może masz rację... - rzucił.
Peryfrazując: "może będziemy mieli dziecko" xDD
Cytat:
Malec był tak samo niedorobiony jak siostra. Co jest z tymi simami nie tak?!
Ja na to znalazłam sposób dawno, dawno temu i wiesz, czemu u mnie simy sa zawsze ładne
Cytat:
mechanicznym królikiem
Niby nic w tym śmiesznego nie ma, a ja się z tego śmieję xDD

To zdjęcie wymiata
AAAAALE DUPEK Z TEGO SOBKA! Masz go uśmiercić w trybie natychmiastowym!!! To jest rozkaz!
Biedna Zuzia i Wiktor

Cieszę się, że jednak wyszli na prostą Zasługują na spokój i szczęscie! Oby Wiktor znalazł sobie jakąś ładną, mądrą dziewczynę i był z nią szczęśliwy! ^^
I w następnym odcinku oczekuję przeczytać, że na Sobka spadła satelita/zginął w pożarze/potrącił go samochód/zmarł na raka/zawał itp.!
Cytat:
zmarli Leon i Ludmiła Wilczek
[*][*]
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.05.2013, 16:30   #2
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Kwjat Kalafjora

A to feler, westchnął seler...

Kalafjorze, czy ja już kiedyś pisałam, że po prostu kocham Twoje teksty? Dlaczego ja nie mam takich zdolności do układania tak przezabawnych zdań?
Cytat:
Malec był tak samo niedorobiony jak siostra. Co jest z tymi simami nie tak?!
Cytat:
Uwielbiał też zabawy z mechanicznym królikiem (...) i dzwonkami.
Cytat:
Po dosłownie kilku dniach, dorosłość dla Zuzanny zakończyła i osiwiała.
Przy tych tekstach poległam xD

Niezły ambaras w tym domu Macierzanków. Nie spodziewałam się, że z Sobka taki cham i prostak. W końcu jego też czeka starość, więc mówienie komuś, że jest stary, nie było zbyt mądre. Zuzia w młodości aniołem nie była, o nie, ale nie zasłużyła sobie na takie traktowanie. A Sobek skłócił się z całą rodziną. Niezłe ekscesy musiały się dziać w tym domu, ciągle ktoś się ze sobą kłócił. Wiem, że to nie powinno mnie bawić, ale jakoś nie mogę przestać się śmiać, gdy pomyślę o tych wszystkich krzykach xD Przepraszam Kalafjorze, to chyba Ty tak na mnie działasz xD
btw. Rzeczywiście Wiktor średnio urodziwy był jak na małe dziecko xD No ale czego się spodziewać po kimś, kto za ojca ma kogoś z taką urodą! Przecież Wiktor to skóra zdarta z Sobiesława... No dobra, może nie dosłownie, bo skin ma po matce, ale wszelkie charakterystyczne cechy urody posiadł bezapelacyjnie po ojcu.

Szkoda państwa Wilczków Lubiłam Ludmiłę. Zresztą u nich też było zabawnie. Ale widzę, że chyba mieli platynkę czy złoto na starość, bo wybrali się na Hawaje ; ) Pewnie nie narzekają tam na atrakcje.

A co do poprzedniego krótkiego odcinka, powiem tylko tyle, że jak zobaczyłam bliźniaki, to się załamałam. Naprawdę, mi ostatnio tak dały popalić 3 pary z rzędu, że szok. Moje simy kompletnie sobie z nimi nie radziły. Chyba muszę lepiej przemyśleć, na jakie opcje przydzielać te punkty aspiracji (bo zawsze wybierałam tę większą szansę na bliźnięta. Ale już nigdy więcej!).

Pozdrawiam!
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania