|
![]() |
#1 | ||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To zdjęcie wymiata ![]() AAAAALE DUPEK Z TEGO SOBKA! Masz go uśmiercić w trybie natychmiastowym!!! To jest rozkaz! Biedna Zuzia i Wiktor ![]() Cieszę się, że jednak wyszli na prostą ![]() ![]() I w następnym odcinku oczekuję przeczytać, że na Sobka spadła satelita/zginął w pożarze/potrącił go samochód/zmarł na raka/zawał itp.! Cytat:
|
||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Reputacja: 11
|
![]() A to feler, westchnął seler...
Kalafjorze, czy ja już kiedyś pisałam, że po prostu kocham Twoje teksty? Dlaczego ja nie mam takich zdolności do układania tak przezabawnych zdań? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niezły ambaras w tym domu Macierzanków. Nie spodziewałam się, że z Sobka taki cham i prostak. W końcu jego też czeka starość, więc mówienie komuś, że jest stary, nie było zbyt mądre. Zuzia w młodości aniołem nie była, o nie, ale nie zasłużyła sobie na takie traktowanie. A Sobek skłócił się z całą rodziną. Niezłe ekscesy musiały się dziać w tym domu, ciągle ktoś się ze sobą kłócił. Wiem, że to nie powinno mnie bawić, ale jakoś nie mogę przestać się śmiać, gdy pomyślę o tych wszystkich krzykach xD Przepraszam Kalafjorze, to chyba Ty tak na mnie działasz xD btw. Rzeczywiście Wiktor średnio urodziwy był jak na małe dziecko xD No ale czego się spodziewać po kimś, kto za ojca ma kogoś z taką urodą! Przecież Wiktor to skóra zdarta z Sobiesława... No dobra, może nie dosłownie, bo skin ma po matce, ale wszelkie charakterystyczne cechy urody posiadł bezapelacyjnie po ojcu. Szkoda państwa Wilczków ![]() A co do poprzedniego krótkiego odcinka, powiem tylko tyle, że jak zobaczyłam bliźniaki, to się załamałam. Naprawdę, mi ostatnio tak dały popalić 3 pary z rzędu, że szok. Moje simy kompletnie sobie z nimi nie radziły. Chyba muszę lepiej przemyśleć, na jakie opcje przydzielać te punkty aspiracji (bo zawsze wybierałam tę większą szansę na bliźnięta. Ale już nigdy więcej!). Pozdrawiam! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|