![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy ten problem już się tu pojawił, ale nie mogę znaleźć żadnej odpowiedzi, więc może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc.
Gdy włączam grę i omijam filmik, nagle wyskakuje mi komunikat, że "program The Sims 3 przestał działać". Mam szereg CC z neta, ale przyznam szczerze, że pierwszy raz TS robi mi taki psikus. Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Już dzisiaj robiłam reinstalkę, bo miałam problem z launcherem (już się rozwiązał). Nie chciałabym robić kolejnej, bo strasznie żmudna to praca. Może macie jakieś propozycje inne, niż reinstalacja? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
pozbac się tych dodatków z neta, które ostatnio ściągnęłaś,zanim pojawił się problem z programem startu
|
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Niestety nic to nie zmieniło, komunikat wciąż się pojawiał.
Będę robić kolejną reinstalkę. Oby problem się nie powtórzył. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
zamiast na nowo instalowac gre sprobuj najpierw wykasowac pliki cashe
|
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
No i niestety.
Po kolejnej reinstalce i zainstalowaniu ccków grę znowu mi wywala, jak opisywałam wyżej. Poszłam też za Twoją radą i skasowałam przed włączeniem cache - nic z tego, wciąż wyskakuje mi błąd. Już sama nie wiem co robić :< EDIT: Usunęłam wszystkie suwaczki i gra się włączyła. Jest możliwość, że nie są one aktualne do najnowszej łatki? Ostatnio edytowane przez Solja : 20.05.2013 - 16:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ależ oczywiście,ze aktualizacje suwaków musisz robić z każdym patchem,tutaj link do latki 1.50 http://sclub.mktm.co.uk/en/2012/09/ts3-slider-hack/ |
|
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Ilona, jesteś wielka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Ja wysłałam bliźniaków na studia. Wszystko poszło spoko (co ciekawe obaj studiowali medycynę a mieli zajęcia w innych budynkach i inne zajęcia
![]() Czy wie ktoś jak rozwiązać taki problem? Wszystkie mody mam aktualne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Klamra, a resetowałaś któregoś ze swoich simów? Jak nie to zresetuj: w okienku kodów wpisz resetSim i imię i nazwisko swojego sima, lub zresetuj go za pomocą Nraasa, jeśli posiadasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam problem z zawieszaniem się gry. Gra zaczęła się zawieszać po instalacji CPR, ale jako tako dało się to znieść, natomiast po instalacji SŻ cały czas się zawiesza i muszę resetować komputer
![]() Dodam może, że wszystkie wymagania gry są spełnione przez mój komputer, a nawet są lepsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|