![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam straszny problem ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 11
|
![]()
aluszka92 -> Może skopiuj rodzinkę w bezpieczne miejsce i zrób reinstalkę, nie używaj żadnych modów? I na przyszłość używaj opcji "zapisz jako". Zawsze to jakiś zapas w razie takich sytuacji.
Co do mojego poprzedniego problemu, rozumiem, że nikt nie ma pomysłu ![]() Ale pojawił się kolejny problem - moje simy nie mogą pracować jako nauczyciele! (edukacja) Miałam sima, który zdobył szczyt tej kariery i po instalacji NS sim nie wsiadał do samochodu i nie jechał do pracy. Ok, pomagało kliknięcie "przyjdź tutaj" (pod sam budynek szkoły) i tam kliknięcie "pracuj". Od niedawna nawet to nie pomaga, zwyczajnie opcja "pracuj" za każdym razem od razu znika z kolejki zadań. Czy to można jakoś naprawić? Proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Mam nowe pytanie, co się stanie jak odinstaluję jeden z dodatków, z którego mam np meble w domu? zapis sie zepsuje czy meble znikną?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
aluszka - gra powinna zastąpić je innymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
ok dzięki. od kiedy mam studenckie życie ciągle mam problemy z grą, dlatego chce wywalić ten dodatek, niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Może się okazać, że problem nie leży w Studenckim Życiu, ale trzymam kciuki, by to pomogło.
Jeśli problemy nie ustąpią, to śmiało pisz na forum, a na pewno postaramy się pomóc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Ok, nikt się nie zgłosił do mojego problemu, ale może chociaż ktoś ma taki problem jak ja. Moje simy w ogóle nie mogą nigdzie pracować, sytuacja jak w moim poprzednim poście. Bardzo proszę o pomoc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Xou. - też miałem ten problem, tyle że z karierą aktora, jednak nie pamiętam rozwiązania. Przede wszystkim wgraj Master Controllera i zresetuj nim miasto (kliknij na ratusz-nrras-master controller-miasto-resetuj wszystko). Warto też wgrać Overwatcha. Staraj się przebierać simów w ubrania robocze ręcznie (poprzez kliknięcie na sima lub szafę), idź pod pracę i każ wtedy pracować simowi. Jeśli to nie będzie przynosiło efektu to kliknij na sima nraas-master controller-opcje zaawansowane-kariera-pracuj. Powinno pomóc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Dziękuję bardzo za radę, mam tylko zasadnicze pytanie: czy jeśli użyję opcji "resetuj wszystko" to jak to będzie wyglądało? Mam na myśli czy moje simy dalej będą istniały, czy będą miały znajomych itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Tak, wszystko będzie tak jak wcześniej jeśli chodzi o kontakty, prace, fundusze itp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|