|
|
#11 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Się rozpisałaś... Ale to dobrze
![]() Odcinek fajnie napisany, choć wkradło się parę błędów .Ach, ta Faye... Nie usiedzi na miejscu... A pretensje ma do Damiena Zbyt rozsądna to ona nie jest. W końcu pakując się w kłopoty, naraża innych na niebezpieczeństwo. Myślę, że tak właśnie będzie tym razem . Tak się właśnie przy poprzednim odcinku zastanawiałam, kiedy wprowadzisz wampiry. Jak widać nie musiałam długo czekać . Choć mi ten wampir też trochę przypomina Edzia .No i ta kobieca logika głównej bohaterki - "umieram ze strachu, ale chcę walczyć z wami" . Na zdrowie jej to raczej nie wyszło, choć jakimś cudem pewnie jej się upiecze, jak np. Damien przybędzie jej na ratunek. Myślę jednak, że wymyślisz coś ciekawszego .Ogólnie Damien ma stalowe nerwy, że wciągnął Faye do akcji, a nie wybuchł, gdy stwierdziła, że chce walczyć z nimi .No i babcia... Ciekawa jestem, co ukrywa. Wie więcej, niż chce po sobie okazać. No chyba, że broni tak wszystkich swoich wnuczek przed każdym . Damien, przyznaj się, co przeskrobałeś i czym naraziłeś się babci Faye xD!Udanych wakacji i do następnego odcinka !
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|