|
![]() |
#1 | |||||||||
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie no, oczywiscie zgadzam sie, ze gdyby sie przylozyli do gry (a w szczegolnosci do optymalizacji) to wtedy mogliby usprawnic szate graficzna, bo wyszlo by na rowno.
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Rozchodzi się o grafikę nie TS3, a TS4, jednakże skoro już jesteśmy w temacie trójki i forum pozwoliłem sobie na wyjaśnienie tego i owego.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na to bym jednak nie liczył. ![]() Cytat:
Cytat:
Proszę nie ucinać połowy tekstu! Cytat:
Simsy to seria, której żywot jednej gry przedłużany jest do kilku lat przez dodatki, dlatego też twórcy powinni robić tą grę tak, by graficznie przetrwała jak najdłużej. W końcu właśnie po to są słynne "opcje przyszłości" takie jak np. Ubersampling Wiedźmina 2. Ostatnio edytowane przez Caesum : 17.08.2013 - 11:57 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
|
![]() Cytat:
Dalej jednak uwazam, ze po screenach ciezko jest tak naprawde wywnioskowac jakie wodotryski gra posiada. Zobacze gre w ruchu, wtedy bede mogl wystawic szersza opinie. Na razie wstepnie mowie "nie" dla samego stylu graficznego. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Caesum : 17.08.2013 - 12:11 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie simowi fani
Nareszcie The sims 4 w perspektywie. Dla mnie będzie to PRAWDZIWY sequel do The Sims2. Cos co połączy najlepsze cechy dwójki i otwarte otoczenie trójki. I to że zajmuje sie nimi Maxis to właśnie jest powrót do korzeni. Bo przecież trójka była moim zdaniem niewypałem jedną wielką pomyłką, zatraciła tego simowego ducha z TS1 iTS2. Nie wiem jak to jest z ostatnimi dodatkami robionymi w kooperacji z Maxisem bo wymiękłam po Zwierzakach. Grafika jest mi osobiście obojętna, dla mnie najważniejsze żeby simy były miłe dla oka i poruszały się ładnie. I tak będzie sądząc po trailarze. Bo te trójkowe obłe i plastelinowe ludziki były nie do przełknięcia. Cieszę się na The Sims 4. z dodatkami z netu( jak ktoś z was już powiedział) będzie można zrobić cuda. Trochę mi będzie żal moich dwójkowych rodzin ( wyobrażcie sobie ile mam pokoleń od 2004 roku!) ale napewno kupię czwórkę. Tak jakby trójka nigdy sie nie zdarzyła
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|