![]() |
#261 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Wygląda jak kałuża, podobny shader wody widziałem w World of Warcraft. Ale wiecie, oni mogą to zrobić teraz ale dodać potem, tak jak to było w przypadku TS2. Przed premierą na zdjęciach widać było deszcz, a kiedy deszcz sam w sobie dostaliśmy? Kilka dodatków później. Chociaż może już się czegoś nauczyli przez ten czas.
A, poza tym zauważcie, że tam jest studzienka kanalizacyjna. Ostatnio edytowane przez Caesum : 20.08.2013 - 20:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie simowi fani
Nareszcie The sims 4 w perspektywie. Dla mnie będzie to PRAWDZIWY sequel do The Sims2. Cos co połączy najlepsze cechy dwójki i otwarte otoczenie trójki. I to że zajmuje sie nimi Maxis to właśnie jest powrót do korzeni. Bo przecież trójka była moim zdaniem niewypałem jedną wielką pomyłką, zatraciła tego simowego ducha z TS1 iTS2. Nie wiem jak to jest z ostatnimi dodatkami robionymi w kooperacji z Maxisem bo wymiękłam po Zwierzakach. Grafika jest mi osobiście obojętna, dla mnie najważniejsze żeby simy były miłe dla oka i poruszały się ładnie. I tak będzie sądząc po trailarze. Bo te trójkowe obłe i plastelinowe ludziki były nie do przełknięcia. Cieszę się na The Sims 4. z dodatkami z netu( jak ktoś z was już powiedział) będzie można zrobić cuda. Trochę mi będzie żal moich dwójkowych rodzin ( wyobrażcie sobie ile mam pokoleń od 2004 roku!) ale napewno kupię czwórkę. Tak jakby trójka nigdy sie nie zdarzyła
![]() |
#263 |
|
![]()
No ciekawie, ciekawie. Jestem coraz pozytywniej nastawiona do tej całej 4. Pogoda w podstawce jest baaaardzo wątpliwa, przecież z jednego deszczu może powstać cały dodatek! To samo tyczy się zwierząt.
Btw, co z "multi" w ts4?
![]() |
#264 |
|
![]()
Wątpie,że pogoda będzie w podstawie.Coraz bardziej przekonuje się do czwórki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
Mentosiku,
ale ci niestarzejący się sąsiedzi z dwójki to są właśnie te korzenie o których mowa. Nie jakieś niuanse grafiki ale właśnie total control. To jest to co jest istotą simowania. To że nie było jej w trójce sprawiło że tak duzo ludzi było ta grą rozczarowanych. Jak sobie Maxis z tym problemem w otwartym otoczeniu poradzi , nie mam pojecia. Ale napewno wymyśli cos fajnego. Ufam Maxisowi. Nigdy nie rozczarowałam sie co do każdego wychodzacego dodatku do dwójki. Ta maxisowa ekipa ma talent, to cos co sprawiło że dwójka była tak charyzmatyczna. Trójka natomiast, przynajmniej poczatkowe dodatki, była jak żle wypieczona buła, gliniasta i ciężkostrawna. W trailerze widzę sporo elementów przetestowanych w Spore. I to jeszcze jeden z plusów dla 4. Ci ludzie maja fantazję. Fajnie jest cieszyc sie znowu na jakąś simową grę.
![]() |
#266 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Strasznie podoba mi się okolica. A skoro to ma być powrót do korzeni, to może będzie można stworzyć własny świat jak w TS2? To byłoby całkiem fajne.
![]()
![]() |
#268 |
Reputacja: 19
|
![]()
Obejrzalem te filmiki i nie jestem jakos szczegolnie zachwycony. Kreator simow oczywiscie na plus, ale to bylo wiadomo juz po zobaczeniu screenow. Tryb budowania; tragedia! Co to ma byc? Czy oni zrezygnowali z stawiania pojedynczych scian? (!!) Teraz bedzie mozna tylko stawiac kwadraty, co swoja droga przeciez tez bylo mozliwe w TS3, ale oprocz tego mielismy mozliwosc stawiania pojedynczych scian. System emocji ciekawy, choc jak daleko tworcy poszli w tym kierunku jest niewiadome. Na razie patrze na nowych simow z dystansem. Czekam na kolejne materialy.
edit: Fajne jest tez to, ze simy moga chodzic na wiele sposobow, podobnie z gestykulacja. No i glos, mam nadzieje, ze bedzie ich wiecej niz 3 -.-
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 21.08.2013 - 10:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |