Cytat:
Napisał roiá
Coraz bardziej mi się to wszystko podoba! Tylko jedynie co na razie jedyne co twórcy nam pokazują, to jak to superfajnie, że simy mają EMOCJE. No dobra, fajnie, ale ile można.. Chciałabym zobaczyć dzieci, nastolatki, emerytów, ich opcje, ciążę, to jak przebiega itd. itp... tryb kupowania, budowania, to czy w jakiś magiczny sposób sim będzie się teleportował do auta [no i czy w ogóle one będą  ], to czy w jakiś magiczny sposób wszystkie ciuchy będą w szafie   nie... Musimy zachwycać się EMOCJAMI!
no i zastanawia mnie teraz ta leworęczność.. Chociażby jak oni sie będą witali 
|
A to osoba praworęczna nie może się przywitać z leworęczną?

W sumie to wolałabym wybór proste/kręcone włosy niż prawo/leworęczność. Niby miły szczególik, ale nieszczególnie przydatny, a przynajmniej mi tam nie robi różnicy którą ręką sim pisze/maluje/chwyta kubek
Twórcy zawsze będą się skupiać na nowościach w grze. W dwójce była to trójwymiarowość i starzenie się, w trójce otwarty świat i cechy, teraz mamy emocje i zmieniony CAS. Jakoś trzeba przekonać ludzi, że pragną tej gry bo oferuje coś, czego nie dadzą poprzedniczki

Swoją drogą, od połowy miesiąca są spore promocje na simsy 3. Może się obawiają, że po wydaniu czwórki, trójka umrze śmiercią naturalną.