|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
W kwestii językowej trochę gorzej, faktycznie, ale jeśli chodzi o fabułę - podoba mi się, bez dwóch zdań. Nawet jeżeli była odrobinę nierealna. Intrygują mnie bohaterzy, tym bardziej, że nie mogę ich rozgryźć. Szczególnie za wcześnie jeszcze na zrozumienie Christiana. Najbardziej jestem ciekawa właśnie jego postaci. I stanu jego umysłu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję serdecznie za komentarze.
![]() Teraz wytłumaczę parę kwestii. Spotkanie nie było przypadkowe, zdaję sobie sprawę, że takie rzeczy się nie dzieję, ale o tym w następnej części, jednak dodam, że było to zamierzone. Ruri przeżywa teraz szok, stąd jej niektóre zachowania. Opisywane są zdarzenia w kilka godzin po dowiedzeniu się, iż zostaje wydana za mąż, dlatego jest dośc niestabilna. ![]() Dodatkowo sprawa małżeństwa i sprzeciwiania się mu - proszę poczekać do natępnych części, wszystko się rozwinie, wyjasni i wyklaruje. Mam nadzieję, że nikt sie nie zniechęcił. ![]() EDIT: Jeśli odcinek nie uzyska minimum 4 komentarzy nie widzę sensu w kontynuowaniu fotostory, skoro czyta je tak mało osób. Z całym szacunkiem dla tych, co czytają. Ostatnio edytowane przez Yuki : 17.11.2013 - 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|