![]() |
#31 |
Reputacja: 14
|
![]()
mam nawet pomysł na zakończenie takiej imprezy, ale może zachowam dla siebie
![]() mama nadzieję, że jakoś to zgrabniej wyjdzie ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ok, dobra, mam taką propozycję. Kto chce pisać bez fabuły, niech pisze bez fabuły, a kto chce pisać z fabułą, nie może pisać postów typu "Chodźmy na kawę", a jedynie posty typu "Co sądzisz o mafii? Kto może w niej być?". Co wy na to?
#33 |
Reputacja: 25
|
![]()
To będzie sztuczne. Według mnie posty typu "Chodźmy na kawę są potrzebne", bo właśnie na tej kawie będzie świetna okazja żeby porozmawiać o Mafii.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
W pełni popieram fabułę, oczywiście może bardziej okrojoną, bo fakt, posty typu "byłem w kibelku i się świetnie bawiłem" nie pasują do klimatu zabawy.
![]()
#35 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Tylko, że później wyjdzie, że rozmowy o byle czym będą zajmować 70% wyjścia na kawę, zamiast rozmowy o mafii...
#36 |
|
![]()
Posty i tak nie są naliczane, więc cóż nam szkodzi troszkę się zabawić dalej trzymając się wyłapywania mafiosów?
![]() Podpisuję się rękami i nogami za fabułą. |
![]() |
![]() |
#37 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Posty chyba są naliczane, bo odkąd napisałam jedynego posta poza tym działem to nabiło mi +20 postów.
Dla sprawdzenia - przed napisaniem tego posta mam 682 posty na koncie. EDIT: Teraz już 683 ![]() Ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, żeby nie pisać bezsensownych postów. Np. "dostałam sms'a od x, chce zebysmy sie spotkali". Jeśli już robić coś takiego, to od razu, w długim poście: "dostałam sms'a od x, chce zebysmy sie spotkali. poszlam wiec na spotkanie, gdzie zaczelismy omawiac ostatnie tragiczne wydarzenia". Boom. To jest cel. Omawianie wydarzeń. Nie tworzenie historyjek.
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po prostu musimy sobie wyrobić nawyk gadania o sednie sprawy podczas spontanicznych wypadów.
![]()
#39 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
O, i wybaczcie, ale ja już mam idealny przykład tego, ze zamiast łapania mafiozów, to się bawicie w romansidła.
Ok, na początku byłam za fabułą, ale jeśli to ma iść w takim kierunku, to wolę suche posty.
#40 |
|
![]()
Meryam, dokładnie tak samo uważam. Długie, konkretne posty, ale z fabułą. I wyłapywanie Mafii przede wszystkim.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|