![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 53
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Bo chcê wygraæ ![]() A tak na serio, czujê potrzebê rywalizacji z innymi ![]() ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS: podstawa + wszystkie dodatki oprócz Abrakadabry TS2: podstawa + wszystkie dodatki + akcesoria: Szyk i Elegancja, Moda z H&M, Kuchnia i £azienka, IKEA, Impreza TS3: podstawa + Pokolenia, bez Store 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Mocne strony: budowanie domów, pisanie opowiadañ, tworzenie simów, robienie dobrych zdjêæ i ich podstawowa obróbka, znajdowanie wszelkiego rodzaju CC. S³abe strony: programy graficzne (bardziej skomplikowana obróbka zdjêæ), krêcenie filmików w grze, bardzo podstawowa znajomo¶æ TS3, tworzenie w³asnych obiektów b±d¼ recolorów. Macie prawo nie braæ tego pod uwagê, ale zwa¿ywszy na to, ¿e w pierwszych dwóch edycjach 4¯ by³am opiekunk± Powietrza, BARDZO zale¿y mi na tym, ¿eby do tej dru¿yny w³a¶nie trafiæ. Za przychylne ustosunkowanie siê do mojej pro¶by z góry dziêkujê ![]() + Najtfol chcia³by byæ ze mn± w dru¿ynie, a ja chcia³abym byæ w dru¿ynie z Najtem - nie rozdzielajcie nas :< My to prawie takie papu¿ki nieroz³±czki ;p Ostatnio edytowane przez Liv : 12.11.2013 - 19:40 |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|