|
![]() |
#1 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Bra³em udzia³ w tym konkursie 2 lata temu (zlecia³o jak z bicza strzeli³!) i bardzo mi³o go wspominam. Skoro jest okazja, to czemu by jej nie powtórzyæ? ;] 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS3 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Ponoæ przejawiam zdolno¶ci literackie, tote¿ w czasie trwania zadania sprawdzaj±cego talenty pisarskie móg³bym skleciæ co nieco. Ewentualnie mogê zrobiæ zdjêcia i je po swojemu obrobiæ. Innych talentów czy zdolno¶ci nie przejawiam, a przynajmniej o tym nie wiem ;D *Nie mogê umotywowaæ tej pro¶by niczym innym, ni¿ sentymentem i szczerze w±tpiê, by zosta³a ona pozytywnie rozpatrzona (dodatkowo maj±c na uwadze fakt, i¿ do tej dru¿yny chce nale¿eæ tyle osób xD), ale kieruje mn± w³a¶nie pewnego rodzaju sentyment do tego konkursu i nie powiem, ¿e nie zale¿a³oby mi, ¿eby ponownie znale¼æ siê w Powietrzu na czas jego trwania ;] + Livka chcia³aby byæ ze mn± w dru¿ynie, a ja chcia³bym byæ w dru¿ynie z Livk± - nie rozdzielajcie nas :< Ostatnio edytowane przez Nightfall : 12.11.2013 - 19:35 |
![]() |
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|