![]() |
#1 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 18
|
![]()
G³osowanie odbywa siê poprzez PM. Wysy³acie na mojego PM numer pracy, który wybieracie.
Przyk³adowy PM: Wybieram pracê nr 1 G³osujecie do 10.12.2013r. do godz. 18. Tego samego dnia pojawi siê tre¶æ zadania drugiego. Ostatnio edytowane przez Charionette : 10.12.2013 - 16:53 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: £ód¼
Reputacja: 23
|
![]()
Dla mnie system g³osowania jest trochê bez sensu.. To znaczy nie mo¿na bêdzie monitorowaæ g³osowania, konkurencji
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Mo¿na tu pisaæ komentarze?
Noo, wysoki poziom widzê ![]() ![]() ![]() Powodzenia wszystkim ¿yczê ![]()
#4 |
Sk±d: Mystic Falls
Reputacja: 11
|
![]()
Mo¿na tu pisaæ? xD
W ka¿dym razie... Chcia³am podziêkowaæ Charionette za poczekanie na mnie parê minut, bo bym siê nie wyrobi³a. Bardzo wysoki poziom prac, tak¿e gratulujê wszystkim dru¿ynom ^^ Jedyne, do czego mogê siê przyczepiæ, to forma g³osowania. Dru¿yny nie mog± w taki sposób monitorowaæ g³osów oddanych na ich prace... ![]() edit: oo, nie jestem sama xD
#5 |
Supermoderator
Sk±d: Mój pokój.
Reputacja: 27
|
![]()
W³a¶nie o to chodzi, ¿eby nie mo¿na by³o monitorowaæ. Przynajmniej obejdzie siê bez sytuacji z zesz³ego roku, kiedy by³o rzucane podejrzenie o celowe przebijanie g³osów.
A co do prac.. Jestem pod ogromnym wra¿eniem. Widz±c niektóre zdjêcia a¿ mnie przytka³o. Mamy 3 dni wolnego, cieszmy siê tym ![]()
![]() |
#6 |
Sk±d: Ze Szmaragdowego Snu
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 19
|
![]()
Wielkie gratulacje dla wszystkich druzyn. Naprawde swietne prace, mamy bardzo wysoki poziom
![]() ![]()
#7 | |
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
![]()
Rozszyfrowa³am Was!
![]() Jedna z prac powali³a mnie na ³opatki i chcia³abym wiedzieæ, kto tak ³adnie urz±dzi³ ten domek w TS2 ![]() To wcale nie jest fajne uczucie wej¶æ do tematu i na wstêpie siê za³amaæ xD Meryam - ja to samo mogê powiedzieæ o reszcie ; D Moja cierpliwo¶æ zostaje poddana wielkiej próbie - wolê ¿yæ ze ¶wiadomo¶ci±, ¿e mojej dru¿ynie nie idzie, ni¿ trwaæ w takiej niepewno¶ci ![]() No ale powodzenia! Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 07.12.2013 - 15:42 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
czy tylko ja czyta³am regulamin, ¿e nie zdziwi³o mnie g³osowanie na PM? XD
Tak czy inaczej... Przez 3 dni mam ¿yæ w tej niepewno¶ci? ;_; co do prac, to jedna mnie trochê zastanawia, ale wszystko siê pewnie oka¿e. Bardzo ³adne domki wyszly, ka¿dy zrobiony inaczej, ka¿dy mia³ inna koncepcjê ![]() powodzenia!
![]() |
#10 |
Sk±d: moje w³asne Idaho
Reputacja: 11
|
![]()
A czemu w pracy nr 3 nie ma zdjêæ z TS3? To mo¿na tak? My¶la³am, ¿e wymagane s± domy z obu gier.
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|