Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia?
Trójkę 1 5.26%
Czwórkę 4 21.05%
Adopcja 3 15.79%
Wyzwanie ile się tylko da 11 57.89%
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2013, 22:58   #891
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Powiem ci eyvee, że to coś się rozprzestrzenia na szerszą skalę, bo mnie też coś takiego dopadło... i też mi się nie chce xD... niemoc twórcza czy co...
Masakra jakaś.

No ale moje zdanie znasz co do twoich historii, simów, zdjęć... i ja go nie zmienię. Może zrób sobie przerwę aż zatęsknisz i wrócisz na forum...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2013, 23:03   #892
Mile

Eyvee, twoja historia pociąga wiele osób. Nie popadajmy w paranoję wyznacznika ilości postów. Wiem, że twoja historia ma maximum czytelników.

Teraz jest tak samo, tylko, że ludzie się stali zbyt leniwi albo nie mają czasu na znak w postaci komentarza.
To jest niemożliwe żeby nie czytali twojej historii. To pokazują ilości odwiedzeń.
Ja zawsze czekam na nowy odcinek
stare 26.05.2013, 00:29   #893
M3Lcik

Ja czasem pisze tak długie komentarze, że mnie wylogowuje z forum i jak odśiweże to już nie chce mi się znów pisac eseja

Mi wróciła chęć do gry tylko czasu brak, no i forum ciagle się zawiesza ;/ ale fakt, coraz mniej osób zagląda. Czyżby wszyscy czekali już na TS4?

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2013, 09:11   #894
eyvee

nie no moze sprobuje jeszcze raz...a co mi szkodzi, jednak nie wstawialabym zbyt czesto tak jak kiedys. Juz dawno porzucilam "histryjki" od czasu Dracule'ow - Marville to tylko na poczatku troche dalam osobowosci simom, a potem juz sielanka zwyczajna simowa byla - i tak teraz tez gram, bez kodow na pieniadze itd. Niestety pod wplywem "focha" simowego skasowalam all zdjecia mojej rodziny, wiec przedstawie wam moze niedlugo czlonkow rodzinki juz po jakims czasie a moze wena kiedys wroci? Niedlugo nowy dodatek wchodzi, wiec pewnie bedzie wiecej zdjec uzytkownikow <gdyby nie te errory strony>...
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2013, 13:46   #895
eyvee

OK ZDECYDOWAŁAM - PRZENOSZE SIE NA WWW.SIMY.PL - JESLI KTOS BEDZIE CHCIAL SIE ZE MNA SKONTAKTOWAC, BEDE POD NICKIEM "ALEXSIS"

TAM TAKZE BEDE ZAMIESZCZAC ZDJECIA MOJEJ NOWEJ RODZINY, SIMOW, DOMKOW ITP.
PODJELAM TAKA, A NIE INNA DECYZJE Z WIELORAKICH POWODOW, MAM NADZIEJE, ZE TO USZANUJECIE.

POZDRAWIAM, EYVEE< ta od Kise'go i Tony'ego>
stare 15.12.2013, 21:09   #896
eyvee

Domyślnie <3 Rodzinki Eyvee - Lensonowie <3

Witam starych i nowych forumowiczy Po dłuższej przerwie oraz wielu zmianach postanowiłam powrócić na "stare śmieci" i kontynuować moje "Opowiadamy jak sobie gramy".
Może i część już sie wypaliła z simsow, część juz tu nie zagląda, ale i tak będę grac w simsy i pokazywac moje rodziny
Nie bedą może zbyt często nowe zdjęcia, gdyz mam duzo pracy i zadań na studia, ale mam nadzieję, że nikt nie usnie oglądając moje rodzinki w The Sims 3

Rodzina Lenson

Krótkie przedstawienie postaci z rodziny:

Rodzina mieszka w przerobionym Sunset Valley ( czyli moim Sunsetville ).

Miguel Lenson - załozyciel rodziny, pracuje aktualnie jako rezyser, uwielbia ksiazki, plywac w oceanie, a takze malowac obrazy. Żonaty z Marie, ma z nia 3-ke dzieci - Laurę, Noel'a i najmłodszą Nonohę.

Marie Lenson - załozycielka rodziny, pracuje aktualnie jako nauczycelka w szkole, charyzmatyczna, kocha swój ogródek, uwielbia gotować. Zamężna z Miguel'em. Ma trójkę dzieci i chcę nadal powiększyc rodzinę....na co sie nie zgodzilam

Laura Lenson - najstarsza corka Miguel'a i Marie, uwielbia czytac ksiazki, kocha plumboty, mimo wieku pasjonuje sie nauka, mechanika i lubi wedkowac.

Noel Lenson - jedyny syn, otwarty na swiat chlopak, uwielbia spiewac i marzy o zostaniu slawnym piosenkarzem.

Nonoha Lenson - najmłodsza córka, kocha sport i wszystko co z nim zwiazane, aktywna, odwazna i smiala.

Oto rodzice - Miguel i Marie.

Oto najmlodsza Nonoha Lenson.

Przedstawiam Laure - najstarsza corke. Bawi sie w zabawe "Maly ksiaze".

Przytulasy ze swoim malym braciszkiem Noel'em.

Zabawa w parku za domem.

Miguel zabawia dzieciaki - tutaj pilnuje malego Noel'a.

"Foooch!".

Laura zaprzyjaznila sie z miejscowym kundelkiem.

Nie trwalo dlugo i Noel mial urodzinki.

Tutaj BNonoha z mama w parku bawiac sie w ladna pogode.

A tutaj dzieciaki - starszy juz Noel i Laura podczas odrabiania zadan domowych.

Paparazzi nie daje spokoju nawet podczas nauki chodzenia ;/

Noel bawi sie w piaskownicy....oj maly z niego chlopczyk ;p

Marie postanowila upichcic troche kielbasek z grilla.

A tutaj sobie czyta ksiazke w swoim malym ogrodku.

Dzieciaki w drodze do szkoly.

Noel postanowil pograc troche w kosza

Wspolne wedkowanie - Laura pokazuje bratu jak lowic ryby.

Wspolne karaoke na plazy " To nie jaaa bylam Ewaaa!"

I kontynuacja cwiczen lowienia....Noelowi cos nie wychodzi xD

Wybaczcie za zdjecia "w trakcie", ale nie zachowalam starszych zdjec z poczatku rodziny Sa one na innym forum, ktore mi szlag trafilo i ktore mnie juz powoli denerwowalo - mam nadzieje, ze nie przynudzilam.
stare 15.12.2013, 21:20   #897
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee - Lensonowie <3

Fajnie, że wróciłaś. Lubiłam czytać twoje historie ;p
Mam wrażenie, że masz gorszą grafikę niż kiedyś, sama nie wiem, jakoś inaczej te foty wyglądają. Dzieciaki i rodzice całkiem fajnie, Noel wyrośnie na przystojniaka. ;p

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2013, 21:47   #898
eyvee

Grafika jest ta sama Flo, tylko rozdzielczosc zmniejszylam bardzo i jakosc sie pogorszyla ;/ oraz sa one wyostrzone, bo ostatnio tak je przerabialam, ale chyba powroce do stylu "cinema" jak u Trevora

Jak np. u mojej drugiej rodziny Phantom , te mam wlasnie w stylu "cinema" i nie wiem szczerze, na ktorej rodzince sie skupic, bo oni wlasnie przypominaja mi moich Draculow i Trevora - pomozcie mi w wyborze ^.^

stare 15.12.2013, 22:27   #899
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Po pierwsze, cieszę się, że znów zaczęłaś tu wrzucać swoją rodzinkę, ale to już Ci pisałam
Fotki w stylu cinema zawsze mi się podobały, więc jak najbardziej do tego wróć xD
Co do samej rodzinki - cudni są, ale w Twoim wykonaniu wszyscy simowie tacy wychodzą. Jak na nich patrzę to zaczynam tęsknić za trójką
Dzieciaczki masz śliczne po prostu. Chciałabym zobaczyć już dorosłego Noela, bo Ty zawsze miałaś samych przystojniaków

A co do wyboru.. Kręcą mnie takie mroczne klimaty, jakie zaprezentowałaś na tych dwóch fotkach, a Draculów i Trevora po prostu kocham. Z drugiej strony jestem ciekawa tych Lensonów. Ale jakbym miała wybierać tylko jedną rodzinkę, to chyba bym ostatecznie wybrała Phantomów (choć najchętniej widziałabym tu obie rodzinki )
stare 16.12.2013, 18:54   #900
eyvee

Ok, to pochwale sie moja druga rodzinka ;p - te baaardziej lubie, zreszta wiadomo czemu xD

"Rodzina Phantom"

Feitan Phantom - zlosliwy, zimny dran o dosc specyfcznych upodobaniach, gardzi simami, pracuje jako zlodziej, robi co mu sie chce, kradnie i...ma na glowie dziewczyne o imieniu Sheria. Jak sie zlozylo, zlozyl obietnice szefowi ( ktorego darzy ogromnym szacunkiem ), ze nie pozwoli, by wlos spadl jej z glowy. Chlopak oczywiscie zgodzil sie, chociaz nie jest mu to na reke...z czasem jednak stwierdza, ze sie mylil

Sheria ( po prostu ) - dziewczyna mieszkajaca z Feitanem, nic nie wie o swojej przeszlosci i skad sie wziela. Chciwi ludzie wykorzystywali ja i nie mogla juz nikomu zaufac, jednak zmienilo sie to z czasem, gdy zostala pojmana przez "Szefa" Feitana i jego grupy...

Oboje zamieszkiwali Moonlight Falls - rodzime miasto Feitana.

Feitan cwiczyl swoja kondycje, nie lenil sie jak pozostali zlodzieje.

Sheria lubila spiewac i tanczyc - uspokajala sie w ten sposob i zapominala o troskach i problemach.

Sheria robila sobie sama obiady, chociaz w domu byl lokaj i umarla sprzataczka.

Czesto dziewczyna miala koszmary w tym ponurym domu.

Feitan, jak to Feitan, łaził tam i ówdzie myslal do kogo by sie wkrasc.

Kiedy tylko dostaje zlecenie od Szefa, biegnie nie przejmujac sie kompletnie niczym.

Tutaj odwiedzil kochanych sasiadow i postanowil cos podwedzic...

Te miny "Ale ja nic nie zrobilem..." normalnie klada na kolana ;p

To juz widzieliscie - Feitan jedzie do roboty w swoim fraku Tzn tutaj na licytacje drogich eksponatow.

Sheria ma zakaz wychodzenia sama na dwor i zajmuje sie domem.

I takie tam zdjecie Sheri w parku
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania