![]() |
#51 |
Sk±d: £ód¼
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 23
|
![]()
jak dla mnie to tutaj jest co¶ serio nie tak... faktycznie zdziwilam siê jak zobaczylam liczbe g³osów na nas i trochê by³o mi przykro. Dobrze, ¿e altek to rozdmucha³, bo nadal by¶my zostali z dwoma g³osami, chocia¿ jak widaæ dostali¶my ich o wiele wiêcej.
Z tym ujawnianiem - to wg mnie ¿eby teraz by³o wiarygodnie to powinny byæ screeny czy co¶. |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
Reputacja: 10
|
![]()
Dlatego mog³oby to byæ na pocz±tku zawarte w regulaminie zabawy, by unikn±æ w³a¶nie takich sytuacji.
|
![]() |
![]() |
#53 |
Sk±d: Mystic Falls
Reputacja: 11
|
![]()
Gratulujê misiaki
![]() ![]() Co do sprawy z g³osami, pozostawiê bez komentarza xD
#54 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Czyli wygrali¶my bez dogrywki, nie wierzê
![]()
#55 |
|
![]()
yaay
![]() ![]() ![]() i dziêki Jezusowi Altkowi Zbawcy za rozdmuchanie tej sprawy z g³osami ;* |
![]() |
![]() |
#56 |
Sk±d: Polska
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12
|
![]()
JA TE¯ NIE WIERZÊ, OGIEÑ KOCHAM WAS!
![]() A teraz trochê s³ów... Bardzo dziêkujê wszystkim dru¿ynom za rywalizacjê, mimo ¿e wszystkie prace by³y dobre, ogieñ i woda w tym zadaniu zwyciê¿y³y. Charionette - nie masz za co dziêkowaæ ![]() Có¿, zawszê walczê do koñca o dobro swojê i innych. Gratulacjê wszystkim! OGIEÑ KOCHAM WAS :* |
![]() |
![]() |
#57 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]()
G³osowanie przez PM jest dobrym pomys³em z tego wzglêdu, ¿e ludzie nie podbijaj± na kogo g³osowaæ i nie namawiaj± do tego innych, poniewa¿ nie wiedz± jak wygl±daj± wyniki cz±stkowe. Tak tylko chcia³am przypomnieæ, ¿e jest w tym sens.
Znali¶cie regulamin. |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Bjork - mieli¶my racje, wiec to zdanie o oszustwie to jaki¶ fail. Gdyby Altek nie zauwa¿y³, ¿e co¶ tu nie gra by¶my po prostu przegrali ;] mimo, ¿e powinni¶my wygraæ. Wiêc ta wypowiedz jest troche nie na miejscu, skoro mielismy racje co do glosow.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 24
|
![]()
#UPS
no nic nysia, kawy juz nie musze pic, nie zasne przez najblizszy tydzien. ![]() a na serio zdenerwowalem sie, bardzo, ale nikt nie jest nieomylny. jak mowi nasza pani od fizyki, "chcialbym abys pracowala w banku i zle policzyla moja wyplate" w pozytywnym skutku dla mnie ![]() a teraz bardziej na serio, chcialbym podziekowac kazdemu za tegoroczna zabawe ktora kurde na koniec zjadla mi nerwow, ale przymkne na to oko. gratulacje wodzie i ziemi za 2 miejsce, naprawde niezla konkurencja, a powietrze, spisaliscie sie i trzymaliscie klase do konca. A CALY OGIEN, OBECNY I PRZESZLY, KOCHAM WAS. JESTESCIE NAJPESZA DRUZYNA EVER. NIE ZAPOMNE WAS. ok i chce jeszcze podziekowac nysi za organizacje konkursu, ktory jest ciezki do organizacji. podziwiam :p i glosujacym tez dziekuje :* kurde sie rozpisalem :3
#60 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]()
A czy ja napisa³am, ¿e nie mieli¶cie racji?
![]() Gratulujê ![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|