Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 18.02.2014, 19:46   #2
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: FTS Newsletter - 23[25] - Komentarze

No dobrze, to na wstępie biję się w piersi i przepraszam za TSP On Top - zawaliłem na całej linii. Już od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem rezygnacji, ale zawsze ostatecznie dochodziłem do wniosku, że dam sobie radę. Jakiś czas temu bodajże Myrtek podjęła temat reklamowania OJSG i innej twórczości, wówczas sam wyszedłem z propozycją radykalnych zmian. Ba, nawet podjąłem konkretne kroki, zacząłem rozmawiać z kilkoma osobami nad "podziałem obowiązków"... A później wyszło, jak wyszło. Splot niekorzystnych okoliczności doprowadził do tego, co powinno stać się dawno temu. Dlatego proszę Was, jeśli macie chęci, motywację i trochę rozeznania w forumowych trendach, zgłaszajcie się na moje miejsce To naprawdę fajny dział, szkoda by było, gdyby tak po prostu upadł.

A teraz trochę o innych artykułach i nie tylko

Forum Mówi... jak to Forum Mówi Pytania w pierwszej części są okej, chociaż chciałbym też poznać opinię jakiejś osoby postronnej, tzn. kogoś kto w ogóle nie brał udziału w 4Ż. Ja - mówiąc szczerze - dużo lepiej postrzegałem ten konkurs, kiedy byłem tylko obserwatorem. Nie mam tu na myśli, że była kiepska organizacja, czy coś w tym stylu, bo organizacja była dobra (moim zdaniem lepsza, niż w ubiegłym roku). Chodzi mi raczej o ogólną atmosferę zarówno pomiędzy drużynami, jak i wewnątrz mojego zespołu. Trochę inaczej to sobie wszystko wyobrażałem xD
Odpowiedzi w drugiej części były dla mnie trochę dziwaczne Tzn. wiadomo, każdy może mieć poglądy jakie chce, aczkolwiek ja miłość postrzegam trochę inaczej, ale to ja jestem odrzutkiem więc zapewne to moje poglądy są dziwne

Nowości za Świata Simów - krótko i na temat. Niewiele się działo ostatnimi czasy, przynajmniej jeśli chodzi o TS4. Trójkowe tematy mnie nie interesują, więc się w nie nie zagłębiam Ankieta jest w porządku, ale jeśli ktoś regularnie odwiedza dział TS4 to niczego nowego się nie dowie, bo zostali przepytani użytkownicy, którzy się tam regularnie udzielają

Rankingi - BUU NIE MA MOJEGO NICKA Nie ma co się rozpisywać, dzięki temu rankingowi o wiele łatwiej się połapać (np. dopiero się zorientowałem, że Ever pozbył się kropki xD).

Trudne Sprawy - jeden z moich ulubionych działów, tym razem bez wspaniałego kalafjora Jednak uważam, że Mery świetnie sobie poradziła Oby szybko ktoś równie kompetentny zasilił nasze szeregi Co do tematu, cóż, zgodzę się, że niektóre współczesne teksty zdają się być płytsze, niż... filiżanka... Pani Urbańska najwidoczniej zjadła literkę "T" na początku tytułu swojego najnowszego hitu

Horoskop - nie wiem kto go układał, ale jest zaprzeczaniem rzeczywistości Mimo to fajnie się czytało xD

M jak Mieszkanie - dżin jak zawsze nie zawiódł, choć jego dział jest w tym wydaniu wyjątkowo skromny (z małej literki). Mimo to, na pewno wiele osób skorzysta z porad

Nowinki Techniczne - i tak to powinno wyglądać Nic dodać, nic ująć. Zgodzę się w sprawie stanowiska KE. Taka prawda, jakby nie patrzeć. Dużo wygodniej (nie wiem czemu, ale w tym momencie przypomniała mi się kreskówka "Mumia-niania" czy jakoś tak, w której kiedy powiedziało się "wygodniej", pojawiali się starożytni Egipcjanie ) obejrzeć sobie coś w domu (zwłaszcza w dobie szybkiego internetu, kiedy nie musimy już czekać na buforowanie), niż zapierdzielać parę kilometrów do kina, w którym zresztą bardzo rzadko jest to, co mnie akurat interesuje. Szkoda tylko, że nic się nie zmieni na lepsze (bo przecież łatwiej jest zrobić kolejną ustawę ograniczającą wolność w sieci, niż namówić wytwórnie do poszerzenia oferty...).

No i Strefa Luzu - jak zawsze fajne zagadki, przyjemnie się je rozwiązuje Gratulacje dla Cytrynowej Świni Wiśni!
Mroczny Pan Skromności jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania