![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
No dobrze, to na wstępie biję się w piersi i przepraszam za TSP On Top - zawaliłem na całej linii. Już od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem rezygnacji, ale zawsze ostatecznie dochodziłem do wniosku, że dam sobie radę. Jakiś czas temu bodajże Myrtek podjęła temat reklamowania OJSG i innej twórczości, wówczas sam wyszedłem z propozycją radykalnych zmian. Ba, nawet podjąłem konkretne kroki, zacząłem rozmawiać z kilkoma osobami nad "podziałem obowiązków"... A później wyszło, jak wyszło. Splot niekorzystnych okoliczności doprowadził do tego, co powinno stać się dawno temu. Dlatego proszę Was, jeśli macie chęci, motywację i trochę rozeznania w forumowych trendach, zgłaszajcie się na moje miejsce
![]() A teraz trochę o innych artykułach i nie tylko ![]() Forum Mówi... jak to Forum Mówi ![]() Odpowiedzi w drugiej części były dla mnie trochę dziwaczne ![]() ![]() Nowości za Świata Simów - krótko i na temat. Niewiele się działo ostatnimi czasy, przynajmniej jeśli chodzi o TS4. Trójkowe tematy mnie nie interesują, więc się w nie nie zagłębiam ![]() ![]() Rankingi - ![]() ![]() ![]() Trudne Sprawy - jeden z moich ulubionych działów, tym razem bez wspaniałego kalafjora ![]() ![]() ![]() ![]() Horoskop - nie wiem kto go układał, ale jest zaprzeczaniem rzeczywistości ![]() M jak Mieszkanie - dżin jak zawsze nie zawiódł, choć jego dział jest w tym wydaniu wyjątkowo skromny (z małej literki). Mimo to, na pewno wiele osób skorzysta z porad ![]() Nowinki Techniczne - i tak to powinno wyglądać ![]() ![]() No i Strefa Luzu - jak zawsze fajne zagadki, przyjemnie się je rozwiązuje ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|