![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Tęskniłaś
![]() ![]() Co prawda wydaje mi się, że mogłam ominąć jakieś odcinki, ale to się nadrobi ![]() Ostatnio wkradło Ci się sporo literówek i trochę błędów... Mącisz, mącisz... Co do Katii i Hirka myślałam, że jednak ostatecznie ich spikniesz... No cóż, nie wyszło, ale fajnie, że każde z nich związało się z kimś wartościowym. Czekam na dalszy rozwój tych historii ![]() ![]() No i jeszcze Weronika... Będą z tego kłopoty, oj, będą... i zapewne kolejna samotna matka. Lecimy dalej... Zeni jest tak głupia, że aż mi jej szkoda. Chociaż nie, nie jest mi jej szkoda. Za głupotę się płaci ![]() A Roksana niech tam się z tym Longinem nie rozpędza ![]() ![]() Anabelle i Lesław - fajnie, że w końcu rodzice dziewczyny zgodzili się na ten związek. Obawiam się tylko, czy Anabelle nie odwali jakiegoś numeru... To dla niej zupełnie nowa sytuacja. Do tej pory zawsze była rozpieszczana a teraz jest zdana na siebie (choć tak naprawdę nie do końca, bo przecież ma męża i jego rodzinę). Co z jej rodzicami? Odcięli się od nich? Serio przesadzasz z nastoletnimi ciążami ![]() Jak ten czas szybko leci. Miasteczko obchodziło ostatnio piąte urodziny... Dołączam się do życzeń i niech mu się wiedzie ![]() Zazdroszczę Ci, że masz takie rozwinięte otoczenie ![]() ![]() ![]() Chyba będę musiała się do Ciebie kiedyś zgłosić po parę fryzur ![]() Zastanawia mnie, ile pokoleń minęło od czasów Bartosza Domańskiego oraz ile różnych imion i nazwisk wykorzystałaś ![]() ![]() No i gratuluję SimStoryka ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 09.03.2014 - 14:39 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|