![]() |
#1171 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z jednej strony Kędziorek, pisze długi wywód kto co jak i tu się wtedy sprawdza to co mówi Cheyenne, że chce od siebie odsunąć.
Jednak Cheyenne, również wydaje się podejrzana a obciąża ją argumentacja Kędziorka.
|
![]() |
#1172 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
no hej, wy (OKS ORKA), zostawcie Kedziorka. ona wam tu pomaga, naraza sie a wy na nia... nie rozumiem tego. :/
#1173 |
Reputacja: 11
|
![]()
Red - role sa przeciez przyznawane losowo. Kazdy mial szanse bez wzgledu na poprzednie edycje.
![]() |
#1174 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
też myślałam, ze Kędzia moze byc w mafii. w koncu w tamtej edycji była i dobrze manipulowała mieszkańcami właśnie poprzez takie długie i sensowne wypowiedzi
![]() ![]() pewnie teraz wszyscy jednogłosnie stwierdza, ze w takim razie obie jestesmy w mafii xD |
![]() |
![]() |
#1175 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale to jest wlasnie najlepszy sposob na odsuniecie od siebie podejrzen. Analiza kazdego gracza. Ona to zrobila. Jak dla mnie to troche podejrzane.
![]() |
#1176 |
|
![]()
No to już mnie, powiem, rozpieprzyło.
Jak ja bronię Alpha, bo się z nim zgadzam, to jestem w mafii, jak Apo broni Kędziorka, to wszystko ok. Pozdro 600. |
![]() |
![]() |
#1177 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
polac jej biosoczku, dobrze prawi ta apokaliptyczna kobieta.
#1178 |
|
![]()
(Apocalypsa boski av - AGATKA
![]() Ja sobie w sumie odgrodziłam poprzednią edycję grubą krechą, żeby nie nabierać podejrzeń bezpodstawnie np. on był ostatnio to pewnie teraz też jest. Prawda, niektórzy zachowują się dziwnie ale z autopsji wiem że w poprzedniej edycji starałam się pisać wyważone posty żeby mnie bezpodstawnie nie posądzili (i mnie w końcu zabiła mafia...), trudno jest stwierdzić po tym co kto pisze czy jest w mafii czy nie, no chyba, że podłoży sobie świnię.
![]() |
#1179 |
Reputacja: 23
|
![]()
bo apo nie pisze co drugiego posta 'nieee nie to nie ona', poza tym czepiamy sie bo wyszlo ze beton byl w mafii. jakby wyszlo ze kedziorex jest to na apocalipso by padlo jakies podejrzenie, ale teraz nie ma sensu.
a ty cos sie za bardzo bronisz i spinasz poslady lol hej ty krewetko spadaj |
![]() |
![]() |
#1180 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Przepraszam, że mi zależy i przez dobrą godzinę sprawdzałam posty z prawie całego dnia..
Jak chcecie to możecie mnie jutro zabić, a później mam nadzieję, że weźmiecie mój post na poważnie. Nawet jako umarlak będę się cieszyć ze zwycięstwa, jeśli rozkminicie mafiosów ![]() Ach, i zauważyliście, że zaczęli mnie oskarżać Everlasting i Cheyenne, czyli moi główni faworyci? Wet za wet? A cheeba jest chyba po prostu nieufna ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|