![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze. Tym razem będzie mniej zdjęć, ale za to lepiej opisane. Pozdrawiam!
![]() Jak się pewnie wszyscy spodziewali zacznę od zdjęć małego Takeshiego : ![]() Halloween i wycinanie dyń: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W drodze na festiwal z mamusią ![]() ![]() ![]() Postanowiłam im kupić większy dom: ![]() Asuna bardzo chciała mieć psa, więc przedstawiam wam Bakku: ![]() ![]() Pan przyszedł zmęczony po pracy, ale co tam trzeba poprosić o chwilę uwagi ![]() ![]() Bakku vs. gryzak : ![]() ![]() Nadeszła zima: ![]() Takeshi już podrósł! Tylko nie wiem po kim ten kolor włosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapracowani Asuna i Shin- w końcu trzeba nauczyć dziecko korzystać z toalety i chodzić uff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście Bakku złapał pchły : ![]() ![]() ![]() Po uciążliwej kąpieli psa, rodzinka wybrała się do parku : ![]() Snowbording: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i gleba w wykonaniu Asuny ![]() ![]() Poczuć się jak dziecko: ![]() ![]() ![]() Budowanie igla, nawet Bakku przyniósł gazetę do nowego "domku" : ![]() ![]() Piruety. Shin mistrz drugiego planu, jeździ z inną kobietą, biedna Asuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jazda na łyżwach ciąg dalszy... : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zabawy z tatuśkiem : ![]() ![]() ![]() Bakku bał się pełni, więc Asuna postanowiła umilić mu czas: ![]() ![]() Takeshi u taty na rękach, Shin cały uśmiechnięty : ![]() ![]() Asuna znowu zaszła w ciąże, niestety nie mam zdjęcia, ale... Oto mały Natsu : ![]() CDN Bonus* Asuna z dziećmi w domu, a Shin... ![]() Ostatnio edytowane przez FairySoul : 29.04.2014 - 08:47 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|