|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może jak odchowasz tych przystojniaków, to skusisz się jednak na kolejnego dzieciaka? Jestem bardzo ciekawa, jak wyglądała by dziewczynka z ich wspaniałych genów *_*
W ogóle, wow... 7 simów i 4 zwierzaki na raz ![]()
Ostatnio edytowane przez Sheil : 01.05.2014 - 06:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za komentarze!
![]() Zapraszam na dalszą część : Tak więc Takeshi miał przyjęcie urodzinowe: ![]() ![]() I wyrósł na zbuntowanego nastolatka, chyba za bardzo go nie interesowało to co kolega ma do powodzenia, najważniejsze ciastko ![]() ![]() Tak się złożyło, że w tym samym dniu miał urodziny mały Natsu: ![]() ![]() Jakiś gostek postanowił się wbić na sam środek kuchni :/ ![]() Tak więc Natsu stał się dzieckiem szkolnym: ![]() Jak brat pasjonował się galaktyką: ![]() ![]() Ale także malarstwo mu nieźle szło ![]() ![]() Takeshi stał się czarodziejem i często bawił się magią: ![]() ![]() ![]() Rodzice wyjechali na darmowe wakacje na 2 dni, to jak przystało na zbuntowanego nastolatka, urządził imprezę, która tak na marginesie była dla mnie jako gracza masakrą bo trwała bardzo długo a goście kładli się po podłogach ![]() ![]() ![]() W tym czasie Natsu bawił się w astronautę: ![]() Rodzice wrócili wreszcie do domu, Natsu nie mogąc się już doczekać od razu poprosił tatę o bajkę na dobranoc: ![]() ![]() Nazajutrz rodzina wybrała się do parku: Asuna postanowiła jak za dawnych lat pobić rekord w golfa: ![]() ![]() Chyba wyszła z wprawy: ![]() Później cała rodzina poszła na rolki, Takeshi i Natsu uczyli się jeździć: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wspólna jazda z koledą: ![]() ![]() A tatuś śmiga jak rakieta ![]() ![]() ![]() I cała rodzinka w komplecie: ![]() Zapomniałam dodać, Asuna i Shin osiągneli wiek dorosłego, trochę ich za bardzo odmłodziłam chyba, bo nie wyglądają ![]() Takeshi postanowił z tej okazji wręczyć tacie prezent: ![]() Jak przystało na czarodzieja, rzucił zaklęcie na ojca, na szczęście pozytywne: ![]() Cała czwórka wzieła udział w zawodach w jedzeniu: ![]() ![]() Asuna i Takeshi ćwiczyli na mini "stadionie" ![]() ![]() ![]() Na koniec dnia fajerwerki w wykonaniu Takeshiego: ![]() ![]() ![]() Nazajutrz Natsu postanowił wypróbować domek na drzewie: ![]() ![]() ![]() Za to brat studiował alchemię: ![]() Wiem, że wstawiałam tysiąc razy podobne zdjęcia, ale uwielbiam simów grających na gitarze: ![]() Asuna natomiast osiągneła kryzys wieku średniego: ![]() Takeshi miał studniówkę: ![]() Udany powrót: ![]() Został nawet królem balu: ![]() Natsu miał ochotę na baję, tym razem z mamusią: ![]() Rano Takeshi postanowił spłatać psikusa swojemu tatusiowi: ![]() Co skończyło się kolejną karą, mówię kolejną bo już miał szlaban za obrzucanie jajkami drzwi sąsiadów i wymykanie się w nocy ![]() ![]() ![]() Natsu porwał się nauce: ![]() ![]() A Takeshi jadł obiad z mamą: ![]() Za karę oczywiście musiał odrobić pracę domową: ![]() ![]() Ale szybko mu się znudziło i bawił się z Bakku: ![]() ![]() Natsu urządzał sobie F1: ![]() A tata zabrał zbuntowanego syna na nauke jazdy: ![]() A na koniec Natsu i podróż podwodna: ![]() ![]() CDN *Bonus Nie dodałam w poprzedniej serii, bo już było dużo podobnych zdjęć, ale co tam dodam: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|