![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki wielkie, na pewno coś wykombinuję, ale zastanawiałam się nad historią braci, ale nie w takie formie jak teraz czyli: tekst i zdjęcie tylko pełne opowiadanie, dialogi itp. i chyba się zdecyduję na takie rozwiązanie
![]() Zapraszam na dalszą część: Tak więc Takeshi miał urodziny, stał sie młodym dorosłym i wybrał się na studia: Pierwsza pogawędka w akademiku: ![]() ![]() ![]() Takeshi był dobry w odpowiadaniu dowcipów: ![]() Jego przyjaciel okazał się wilkołakiem, więc chłopak ani chwili nie czekając zaczął bawić się w łaskotki, może mu brakowało Bakku?! ![]() No to lecimy na zajęcia: ![]() W 1 dniu Takeshi poznał wampira: ![]() ![]() I tak mi się to jakoś spodobało, że zamieniłam go w krwiopijce: ![]() Jest taki słodki jak śpi ![]() ![]() Takeshi był częstym bywalcem wszelkiego rodzaju imprez: ![]() ![]() ![]() Sweet focie z przyjaciółką: ![]() ![]() Ponieważ wypił eliksir- filtr przeciwsłoneczny, a pogoda dopisywała, wybrał się nad basen, świetnie się bawił: ![]() ![]() Jednak zabawa krótko trwała bo trzeba było lecieć na wykłady: ![]() ![]() "I znowu ta kolejka" : ![]() Wieczorem odbyło się ognisko: ![]() ![]() 2 godziny wcześniej: Takeshi oczywiście wszystko przygotował: ![]() ![]() Od kiedy stał się wampirem miał niekontrolowany popęd na ludzką krew: ![]() Wygibasy Takeshiego, oczywiście taniec-połamaniec, jak zawsze oglądam ten taniec uśmiech mi nie schodzi z twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() Przyszła sobota i wampirek wybrał się na kręgle: ![]() ![]() ![]() W pewnym momencie coś mu odbiło i....: Pocałował jakąś dziewczyne ![]() Jej chyba to odpowiadało, choć jak się potem okazało miała chłopaka: ![]() I wbijamy ząbki: ![]() Jak dla mnie 7/10: ![]() Czas na naukę: ![]() ![]() Ponieważ Takeshi chciał zostać politykiem często ćwiczył charyzmę: ![]() Podczas jednej z imprez chłopka porwało UFO!!!!!: ![]() ![]() What's going on??? w wykonaniu Takeshiego: ![]() CDN Postanowiłam podzielić tą "przygodę" ze studiami na dwie części ![]() Trochę mało zdjęć, ale to i tak lepsze niż w 1 poście pokazać całe studia ![]() Oczywiście jak w każdym poście: *Bonus Znalazłam zdjęcia Asuny i Shina(rodziców Takeshiego) z czasów studiów, akurat wpasują się w klimat: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|