![]() |
#1411 |
Reputacja: 39
|
![]()
No pewnie. Bo po co dawać baseny w podstawie jak można zrobić z tego akcesoria czy dać jako obiekt w Store i wyciągnąć z fanów kasę?
|
![]() |
#1412 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przez tydzień nie miałam internetu i zastanawiałam się ile pojawi się nowych wiadomości na temat TS4. Nawet mi się śniło, że pokazali dzieci
![]() Filmik obejrzałam już trzy razy. Jest świetny, ale bardzo krótki i jakoś tak szybko wszystko pokazali. Tak czy inaczej tryb budowania jest świetny. Podoba mi się wszystko co zobaczyłam. Cały tryb budowania, domy, meble, nowe katalogi i widoczne fragmenty miasta. Wszystko to (poza miastem może) jakoś tak przyjemnie kojarzy się z dwójką. Podoba mi się też grafika. Widać cofnęłam się w rozwoju do 12 czy 13 roku życia ![]() ![]() ![]() Czy gdzieś napisano, że w podstawie nie będzie basenów ani piwnic, czy tylko tak sobie o tym dyskutujecie na wszelki wypadek?
![]() |
#1413 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie również nie zdziwi jeśli EA będzie chciało tak bardzo zarobić, że da oddzielne dodatki/akcesoria do każdej z tych rzeczy, której nie będzie (ale to jeszcze nie wiemy na 100% raczej) czyli np. baseny czy samochody. Póki co możemy tylko gdybać, ale fakt faktem, że EA często nie myśli o graczach i chce na nich nieźle zarobić. Wie jakie chwyty obrać. To przykre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Reputacja: 23
|
![]()
http://postimg.org/image/8o8sw4kah/ chodzi o to zdj
ogólnie to tam widzę fontannę, pewnie zbiorniki wodne będą w tym dziale, wiec nie wiem o co ta panika ;o mysle ze predzej pomina piwnice, niz baseny no pls ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
|
![]()
A ja właśnie myślę, że pominą baseny, a będą piwnice.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
|
![]()
Jak nie będzie basenów, to wcale się nie zdziwię, to nie pierwsze zagranie poniżej pasa tej firmy. Ja tam się po nich już niczego dobrego nie spodziewam, zbóje to, i zdziercy.
A z takiej bardziej konstruktywnej krytyki, to jeśli będą baseny i piwnice w podstawce, to niech przynajmniej dadzą możliwość budowania tych basenów w piwnicy... W trójce dali możliwość budowania piwnicy, ale na budowanie basenów w tej piwnicy, trzeba było długo poczekać. A jeśli w czwórce nie będzie narzędzia budowania piwnic, to może chociaż będzie możliwość budowy piwnicy jak w dwójce..? No wiecie, dom na fundamentach, a potem obniżamy terenik... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 30.05.2014 - 20:29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
|
![]()
Zgadzam się, że opcja wyszukiwania będzie bardzo przydatna.
Jak dla mnie, cały podział na katalogi jest bardzo przyjemny. Pamiętam, jak jakiś czas temu było powiedziane, że nie będzie podziału na tryb kupowania i tryb budowania. Jakaż to była panika, że wszystko będzie wrzucone do jednego worka i nic nie będzie można znaleźć. A jednak, rozpacz okazała się przedwczesna ![]() Bardzo cieszy mnie możliwość regulacji wysokości ścian i okien, to da ogromne możliwości w budowaniu. Zastanawiam się, czy ikonka pudełko na samym dole, to wyposażenie rodziny, jak w TS3? Mortimer z tymi swoimi wąsikami i minami, wygląda jak Rett Butler z filmu "Przeminęło z wiatrem". Czy może tylko mi się tak kojarzy?
![]() |
#1419 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ciekawie się zapowiada ten tryb budowania. Będzie sporo nowych możliwości
![]() Ale baseny to podstawa! Muszą być. Zawsze były. Irbis, gdzie Mortiemu do Rhetta? Mi się kompletnie nie kojarzy. W ogóle nie ten typ ![]()
![]() |
#1420 |
|
![]()
Libby, może i nie ten typ, ale musisz przyznać, że wąsik ma jak Rett. Do tego ten jednostronny uśmieszek
![]() ![]() Co do basenów, to nie chce mi się wierzyć, że mogłoby nie być ich w podstawie. Czy było tak kiedykolwiek? Wydaje mi się, że na filmiku nie pokazali basenów, bo ogólnie nie pokazywali żadnych opcji ukształtowania terenu. Nie mogli przecież pokazać wszystkiego w jednym filmiku, bo czym by nas dalej dręczyli ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|