|  05.06.2014, 12:26 | #1461 | 
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Jak dla mnie zarówno nowa okładka czwórki, jak i okładki dwójki i trójki były nudne i kiczowate. Najbardziej mi się podobały okładki jedynkowe(click & click) oraz ostatecznie ta z limitowanej edycji czwórki. Prosta, z kryształkiem. O dwójce można jednak powiedzieć 'nie oceniaj książki po okładce'. Pytanie tylko czy będzie tak samo w przypadku czwórki?    | 
|   |   | 
|  | 
|  05.06.2014, 13:17 | #1462 | 
| Zarejestrowany: 27.12.2011 Skąd: Łódź Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 1,304 Reputacja: 23 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

widzieliscie dwa nowe filmiki? swiat wyglada jak ze scooby doo, haha ;d podoba mi sie niesamowicie. zywe kolory, simowie ktorzy nie sa mega sztywni i plastikowi, dla mnie bomba. nazwa okolicy Willow Creek też mi się podoba ;3 | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 13:53 | #1463 | 
| Zarejestrowany: 05.04.2013 Wiek: 26 Płeć: MężczyznaPostów: 1,885 Reputacja: 25 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Jakie nowe filmiki?   e: Już znalazłem. Boże, jaka ta gra będzie niesamowita  Grafika może wydawała się kiepska, ale w połączeniu ze światem jest doskonale  Ruchy Simów są świetne. No i jest strój hot-doga z Trójki xD Już nie mogę się doczekać  333 Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 05.06.2014 - 14:00 | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 14:05 | #1464 | 
| Zarejestrowany: 07.05.2011 Płeć: KobietaPostów: 199 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Myślałam, że EA pójdzie po rozum do głowy i w The Sims 4 simsiaki będą w końcu realistyczne, ale widzę że jednak idą w zaparte i nadal serwują nam plastusiowy design z trójki   Tak szczerze mówiąc, to dla mnie grafika simsów robi się coraz bardziej "facebookowa" - wszystko gładkie, kolorowe, takie plastusiowe. A fuj, jak będę chciała pograć w takie simsy to odpalę sobie FB  Nie rozumiem tego troszeczkę. Od 10 lat dzielnie trwam tylko przy The Sims 2, ściągam mnóstwo dodatków i widzę na stronach z dodatkami, że tendencja jest taka aby simy były jak najbardziej realistyczne - ładne skiny, maski na nosy, pory w skórze, pieprzyki itd. Gdzieś nawet widziałam skina dla facetów z włosami na rękach i nogach, no mężczyzna z krwi i kości  W trójce simy zrobiły się plastusiowe, nierealistyczne, no zwyczajnie brzydkie. Dlatego też nie miałam potrzeby kupowania tego  A teraz widzę, że w czwórce jest to samo. Czy tylko mnie się wydaje, że The Sims 2 z 2004 roku wygląda lepiej niż The Sims 4 z 2014? Powiedzmy sobie szczerze, z tego co można obejrzeć na screenach grafika w The Sims 4 jest po prostu brzydka, to wszystko jest byle jakie, robione na kolanie. W The Sims 2 przy użyciu kilku ładniejszych recolorów mebelków, nowych podłóg itd. można zrobić milion razy ładniejszy dom/mieszkanko , że o simach nie wspomnę. Przypomina mi to Sim City: Społeczności, przesłodzone coś dla dzieciaczków. 
				__________________ Ghosts. Commie ghosts what don't know they're dead. Hoping to steal our rockets so they can fly up and paint the moon pink and draw a Lenin face on it.  | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 14:07 | #1465 | 
| Supermoderator Zarejestrowany: 15.03.2012 Skąd: Mój pokój. Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,269 Reputacja: 27 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Basenów wciąż nie widać, ale zauważyłam pływający po rzece parostatek. Ozdoba czy można będzie się w taki wyposażyć? Byłoby super    Podobało mi się jeszcze sposób w jaki sim malował obraz, było w tym nieco więcej ekspresji niż takie monotonne mazianie pędzlem jak w poprzednich odsłonach gry. 
				__________________ Mam łopatę. | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 14:23 | #1466 | 
| Zarejestrowany: 10.07.2013 Płeć: KobietaPostów: 418 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 
				__________________ Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 14:36 | #1467 | |
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Filmiki jak każdy inny, w sumie nic nowego nie pokazali. Podoba mi się to, że miasteczka wydają się bardziej ściśnięte. W poprzednich częściach między budynkami zawsze było dużo pustego terenu, co mnie osobiście złościło, bo chciałem robić miasta a nie prowincje jakieś.   Irytuje mnie ten wszechobecny bloom a'la 2006, przez niego momentami gra wygląda, jakby wszystko działo się poprzez mgłę. Cytat: 
 EDIT: Kerbi - faktycznie!  Ma bardziej klasyczne kolory, ale poza tym nie widzę, żeby układ się zmienił. Ostatnio edytowane przez Caesum : 05.06.2014 - 14:50 | |
|   |   | 
|  05.06.2014, 14:43 | #1468 | 
| Zarejestrowany: 31.07.2012 Wiek: 29 Płeć: MężczyznaPostów: 229 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

A zwrócił ktoś uwagę na UI podczas budowania? Jest niebieskie i trochę różni się od tego z ostatniego zwiastuna. EDIT: Widać nawet łabędzie (?) na wodzie w tej scenie z weselem   Ostatnio edytowane przez Kerbi : 05.06.2014 - 15:46 | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 15:44 | #1469 | 
| Zarejestrowany: 05.06.2014 Skąd: Langenlois Wiek: 31 Płeć: KobietaPostów: 66 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Hejka   . Jestem tu nowa choć w simy gram od zapartych lat  . Moje wrażenia co do czwórki... Podoba mi się zdecydowanie bardziej niż trójka  . Większość z was mówi, że simy wyglądają sztucznie. Nie zaprzeczam. Włosy są dla mnie trochę dziwne.. Aczkolwiek nie zapominajmy, że to jest gra  . Podoba mi się to, że jest tak kolorowo. Jestem ciekawa jaka będzie finalna wersja, choć wiem, że zbyt wiele się nie zmieni  . Ale i tak jestem podjarana kiedy widzę, że pojawił się nowy filmik czy jakieś foto  . A co do tego UI to zauważyłam i tutaj boję się, że będzie mi się na początku ciężko w tym wszystkim połapać. Wiadomo.. BLONDYNKA  . Na razie jestem na tak. Zobaczymy kiedy pojawi się trailer no i oczywiści jak się sprawdzi gra po wydaniu  . Pozdrówka   | 
|   |   | 
|  05.06.2014, 15:52 | #1470 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2009 Wiek: 44 Płeć: KobietaPostów: 4,282 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów 

Filmiki niczego nowego nie wnoszą, to nadal jest My Little Pony. Parostatek ciekawy, a na którymś filmiku chyba widziałam przejeżdżający tramwaj. Fajne to i mam nadzieję, że można się będzie jednym i drugim przejechać. Jednak to nie zmienia faktu, że styl graficzny odrzuca mnie od monitora...
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 277 (0 użytkownik(ów) i 277 gości) | |
| 
 | 
 |