![]() |
#1481 |
Reputacja: 17
|
![]()
2 września czy później tak czy inaczej moja przyszłoroczna matura jest zagrożona
![]() Przeglądając wszystkie te zdjęcia z gry i filmiki mam mieszane odczucia co do gry. Z jednej strony tryb tworzenia simów i domów baaaaardzo na +, nie licząc plastelinowych włosów i braku prawdziwych rzęs. Jednak ogólnie gry staram się nie oceniać zanim w nią nie zagram, bo jak na razie grafika mi się średnio podoba. Tak samo średnio jestem nastawiona do opcji ze zmianą emocji, ale możliwe, że jak już w te simsy pogram, to mi się to spodoba albo po prostu nie będzie mi przeszkadzać. Tak czy inaczej jeżeli mi się czwórka nie spodoba, to bardzo możliwe, że po prostu zostanę przy trójce i tyle ![]()
|
![]() |
#1482 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro już zepsuli grafikę, to niech dadzą tę grę 2 września, z okazji urodzin im to wybaczę i chętnie pobawię się nowym trybem tworzenia i budowania
![]()
![]() |
#1483 |
Reputacja: 14
|
![]()
W temacie z newsami podałam link do nowego zdjęcia.
Wytatuowany sim w żółtej koszulce siedzi na "tronie", przegląda sobie coś na tablecie (chyba coś o lamach), a na stopach ma różowe kapcie króliczki ![]() Zwróciłam uwagę na kosz z praniem i ciekawe dekoracje: koszyk z kosmetykami, kubek ze szczoteczkami do zębów i półkę z kosmetykami. Ogólnie przyjemny wystrój łazienki. Jak sądzicie?
![]() |
#1484 |
|
![]()
Jaką ma oburzoną minę, że się go podgląda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
|
![]()
anie1981 wyjełaś mi to z klawiatury.
![]() |
#1486 |
|
![]()
Mam nadzieję, że te newsy to będą naprawdę newsy. Niech zrzucą jakąś bombę nooo.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |||||
|
![]() Cytat:
Okładka okładką. Ja mam gdzieś to jak wygląda okładka. Interesuje mnie gra. Nie będę przecież oceniać gry po okładce, bo wiadomo że nie musi się nikomu podobać, np. mi niezbyt podobała się jakoś okładka TS3, czy TS2, ale jakoś grałam, bo gry uważałam (i uważam nadal) za świetne. W TS1 nie miałam okazji grać, ale ich okładki wyglądają najlepiej ze wszystkich 4 odsłon. Noo.. jeżeli chodzi o TS4 to podobała mi się okładka tylko z tym plumbobem. Ale na tą nie zamierzam wielce naskakiwać, bo tak jak wspomniałam - najważniejsza jest dla mnie sama gra. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do premiery - jeżeli rzeczywiście będzie 2 września, to my w Polsce będziemy ją mieć około 4 września. Owszem, bardzo przyjemny. Ciekawa jestem czy w takim razie będą pralki, skoro jest kosz z praniem. :> Zawsze grając w TS2 brakowało mi takiego dodatku, który doda pranie, odkurzanie, itp. Gdzie pranie będę mogła wywiesić na jakiś sznurkach przed domem czy cuś. Zawsze czegoś takiego mi brakowało. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
|
![]()
Ten kosz z praniem może być tylko dekoracją. Nie dadzą basenów, a daliby pranie..? Wątpię... W TS3 też było parę obiektów tylko dekoracyjnych, choć na mój gust, o wiele za mało. Nie lubiłam nigdy pustych powierzchni w Simsowych domach. Wydawały się puste, nieprzyjazne, dlatego do TS2 i TS3 ściągałam CC z różnymi drobiazgami, choćby butelka ketchupu, nóż kuchenny, chleb, cokolwiek! Do trójki mam tego sporo, najbardziej podoba mi się zestaw drążków z przyprawami i "narzędziami kuchennymi", do powieszenia na ścianie (polecam stronę Around the Sims 3)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
|
![]() ![]() zakochałem sie w tej blondynce w szortach (ktora jest na prawie kazdym renderze xd), jak na poczatku wydawała mi sie brzydka to teraz marze by nia zagrac! lazienka wg mnie jest bardzo ładna! w ogole kazde wnetrze pokazane na zdjeciach mi sie strasznie podoba. Szkoda tylko, ze tworcy twierdzili, ze okolica bedzie bardzo "nowo orleanska", a ja procz kilku drzew - bagnistych, nie widze zadnego zwiazku z nowym orleanem ;/
![]() |
#1490 |
Reputacja: 14
|
![]()
2 września - dobrze być studentem
![]() Nie podoba mi się kolor włosów tej blondynki powyżej - strasznie sztuczny. Ale raczej bedzie go można zmieniać na zasadzie jak w TS3, wiec spoko. Na zdjęcia z facetem siedzącym na kiblu martwi mnie brak tekstury drewna na szafce - w ogóle na każdym screenie brak takich realistycznych tekstur, wszystko wyglada na takie namalowane ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|