![]() |
#1591 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta... "realistyczna grafika".. Po to właśnie ludzie tworzą gry żeby trochę odpocząć od szarej rzeczywistości -,-. Ja tam się mimo wszystko cieszę. Czwórka w porównaniu z trójką jest nieziemska.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1592 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zgadzam się z anie... grafika za bardzo w samym graniu nie przeszkadza, ale zbudować dom niewyglądający jak plastikowa makieta przy takiej grafice to rzecz nieosiągalna... :/
![]() |
#1593 |
|
![]()
Aż żałuję, że polubiłam simsy na fejsiku, bo przez to ciągle widzę sneak peeki i szlag mnie trafia. Wczoraj oglądałam też stream z E3 i jeszcze bardziej mi ciśnienie podskoczyło : D
Jak im w ogóle nie wstyd wciąż rzucać sloganami "nowość", "pierwszy raz w historii simsów", "od teraz możecie...", etc, kiedy reklamują DOKŁADNIE WSZYSTKO TO, CO JUŻ JEST : [ Że pierwszy raz mają osobowość? Że pierwszy raz są emocjonalni? The ****? Zapomnieli o swoich wcześniejszych grach? Denerwuje mnie też ten nacisk, że będą naturalne interakcje, ale ZAWSZE gdy to mówią, pokazują scenkę jak simy gadają podczas biegania na bieżni. I to pewnie tyle. Już teraz przecież gadają ze sobą na kanapie, podczas jedzenia, huśtania się, etc. No orany. Jestem super sceptyczna co do tego wszystkiego. Przerysowali to w złą stronę. Simsy zawsze były dziwaczne i trochę zabawne, ale teraz to jest tak przesadzone - pewnie co drugi mieszkaniec będzie umierał z depresji, śmiechu, nadmiaru inspiracji i tych wszystkich innych superemocji. Szkoda, że nie poszli w stronę realizmu, skoro ich target to już przecież od dawna nie dzieci i nastolatki, a fani poprzednich wersji, ech. I pokazali "gameplay", my ass. I TAK POGRAM ALE BĘDĘ SIEDZIEĆ Z NABURMUSZONĄ MINĄ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
|
![]()
Przerysowali strasznie. Gra jest za bardzo kreskówkowa. Nie mam nic do grafiki poprzedniczek, były dobre jak na swoje czasy, komiksowe, ale nie przerysowane. TS4 wygląda okropnie dziecinnie. Jak komuś to nie przeszkadza, to OK, ale mi akurat przeszkadza. Jeszcze ciągle czekam na premierę i normalne screeny\gameplaye graczy, ale graficznie niczego nie zmienią, nie ma się co oszukiwać. Nawet jeśli w Polsce spadnie im sprzedaż, to firma zarobi na Amerykańskich 10-latkach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Reputacja: 41
|
![]()
A była mowa, że The Sims 4 będzie multiplayer. Zamiast tej opcji dali nam galerie GENIUS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
|
![]()
http://www.simowie.info/News:Ciekawo..._Guru_10.06.14
Patrzcie na kryształek 5 i 7.. -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mogliby dać również w oryginale, bo śmierdzi mi to złym tłumaczeniem. Jeśli jednak to prawda, to wielkie brawa dla EA. Nie ma to jak pokazywanie rzeczy, które jeszcze tego samego dnia okazują się usunięte/niedostępne.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W sam raz czytałam oryginalną, angielską wersję tego "podsumowania" i, niestety, tłumaczenie nie jest zbyt schrzanione.
Aczkolwiek nie jest powiedziane, że Willow Creek będzie jedyną okolicą w podstawce - może później pokażą nam kolejne ![]() "Nową linię czasową" należy rozumieć jako inną rzeczywistość, całkowicie oderwaną od tego, co znamy z wcześniejszych odsłon simsów. Ćwirowie to chyba najbardziej rozpoznawalna simowa rodzinka i tylko dlatego ją wsadzili do tej gry. Póki co są potwierdzone tylko 3 rodzaje śmierci - z głodu, ze starości (zapewne) i ze śmiechu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
|
![]()
Z niektórych rzeczy się cieszę np krowokwiat, ale też jestem zawiedziona, że nadal mo zna będzie kierować tylko 8 simami.
Grafika coraz bardziej mi się podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|