![]() |
#2071 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#2072 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie najbardziej niepokoi fakt, że większość kodów jest z The Sims 3. Jeżeli mówimy o kodach np na kasę to okej, ale jeśli są to kody tworzenia gry (nie wiem nie znam się) to aż się boje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Kody tworzenia gry? W sensie że co, "a gracz napisał kod w konsoli i pojawiła się ziemia, i gracz widział, że to jest dobre?" :p Takich cudów bym się nie spodziewał, ale jeśli chodzi ci o kody typu boolprop to ja bym się wściekł gdyby ich nie było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
|
![]()
Tak to jest, jak dzieli się skórę na niedźwiedziu. Po co naobiecywali tyle rzeczy? Żeby teraz to odwoływać? Jak im to wytknąć, to pewnie znowu by zwalili na złe tłumaczenie, jak kiedyś. Widać gołym okiem, że pali im się grunt pod nogami. No ale zobaczymy we wrześniu co im z tego wyjdzie. Widać, że czwórka rodzi się w bólach, tak jak poprzedniczka... Gra może być dobra, ale tylko w oderwaniu od poprzedniczek, gdyby nie istniały 1-3, to można by się czwórką zachwycać, ale istnieją i nas "rozpieściły"....
![]() A propos kodów, to też bym się wściekła, jakby nie dali testinga, tylko żeby miał możliwości jak w dwójce, a nie takie okrojone jak w trójce. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.07.2014 - 19:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
|
![]()
No testing jest chyba najlepsze co mogli wymyślić, więc też bym się wkurzył, bo ja tylko z tym gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
|
![]()
CzekoladowaZłośnica - w trójce też dodali nowy etap życia Sima i jakoś nie było problemu z tym, że część rodziny ma więcej etapów życia. Fakt, jest to niesprawiedliwe względem "starej" rodziny, ale to jest gra, to są Simy, one nie pójdą do sądu, dochodzić swoich praw simowych
![]() adamo030 - teraz (w sensie z wszelkimi dodatkami) o pieniądze w Sims 3 jest baaaardzo łatwo. Ale zanim powstał np. Skok w przyszłość (idziesz do ichniego ratusza, przeglądasz stare wygrane "lotto", wracasz do teraźniejszości, kupujesz kupon, a wieczorem nie masz co z kasą robić), to w karierze złodzieja dało się szybko obłowić. Wystarczy, że regularnie kradłeś pomniki (czy to Mrocznego Kosiarza z cmentarza, czy pomnik z parku głównego w Sunset Valley). Ja osobiście kodów nie używam, głównie, jak chcę zrobić full-wypas domek jakiegoś championa (wiecie, te wszystkie nagrody i odznaki pod buydebug). Mam tylko nadzieję, że twórcy nie wycofają się z "mocnych podstaw", które mają umożliwić "dalszy rozwój gry". Bo w trójce to aż żałość brała, jak się widziało niekompatybilność poszczególnych dodatków względem siebie (chociażby wampiry/wróżki/wilkołaki na wrotkach, choć i więcej kwiatków się zdarzało). Nie uważam, by wszystko przewidzieli - wszelkie dodatki, które zamierzają wydać, bądź obiekty, jakie będą w grze, ale skoro wiadomo, że na pewno jakieś Zwierzaki, czy Cztery Pory Roku będą, to mogą tę podstawę zrobić "otwartą" na nowości z tamtych dodatków. Bo Sims 3 jest jak wieloletni dom, do którego dokładano co i rusz nowe pokoje, kondygnacje itd, sprawiając, że z domu zrobił się ledwo-trzymający-się potworek. Ktoś kiedyś wspominał, że za dużo jest potworów nadnaturalnych - przecież w opcjach można wyłączyć ich pojawianie się. Nie korzystałam z tej opcji, ale pewnie polega to na tym, że "wynaturzone" Simy pozostają "sobą" i ich dzieci mają szansę zostać nadnaturalne, ale nie przekształcają "normalnych" Simów. Więc i w 4 zrobią taką funkcję, bo czemu nie? W końcu nie wymaga nowych animacji... A jak twórcy mogą się zasłaniać "złym tłumaczeniem", skoro po angielsku mówią, tak samo, jak gros graczy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
|
![]()
Czytaliście już na DotSim, że nie będzie postępu historii? Jestem ciekawa jakie jeszcze "mankamenty" wyjdą na jaw przed premierą... Kolejna rzecz jaką twórcy postanowili usunąć z gry. Pewnie ta opcja również nie mogła się "zmieścić" w grze -,-.
![]() |
#2078 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Widać ta nowoczesna grafika, tekstury HD i ogromny świat zajęły cały dostępny obszar na płytce. Na szczęście pewnie jeszcze przed premierą zostaną zapowiedziane dodatki, które to wszystko przywrócą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
|
![]()
EA zamiast mózgów to mają w głowach chomiki zapierda**jące w kołowrotku, które nakręcają tą całą ich głupotę i bezmyślność -,-
![]() |
#2080 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co takiego? W to to akurat wierzyć nie chcę xDDD W takim razie co ta gra do zaoferowania? Chyba coś im się na DOTsim pomieszało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|