|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
| Trójkę |
|
1 | 5.26% |
| Czwórkę |
|
4 | 21.05% |
| Adopcja |
|
3 | 15.79% |
| Wyzwanie ile się tylko da |
|
11 | 57.89% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Relacje z początku rozgrywki
Cz. II Spoiler: pokaż #2 Yvette knuje jak zawładnąć światem w swojej wannie. ![]() Ulubione miejsce na odbieranie firmowych telefonów - kibelek na parterze. ![]() Dla ciekawskich - domek, gdzie mieszkają Wothensowie ( z dodatku "Pokolenia" ). ![]() Widoczek ![]() ![]() ![]() ![]() Yvette wkońcu poznała kilka osób z sąsiedztwa w swoim wieku - Noemi Humphrey oraz Lauren Cavanaught ) ![]() ![]() Nawet poznała kolejną dziewczynkę podczas kupowania babeczki - Nicole Hunderson. ![]() Orpheus i Will ![]() ![]() Brutus w roli głównej :rotfl: ![]() ![]() ![]() "Tato nie jestem aż taki tępy..." ![]() A tu chciałam zobaczyć co Lulitta ma w ustach Idealne na straszenie dzieci...![]() ![]() Nauka siusiania i nie tylko...Will ma niezłe widoczki :hyhy: ![]() Lulitta tylko obserwuje czy jej udolna córeczka nie spadnie zaraz z drabinki ![]() Brutus i Williamek ![]() ![]() A Orpheus ciężko zarabia simoleony na utrzymanie domu i dzieci. ![]() CDN ![]() PS: Wybaczcie, że spoiler ze starymi zdjęciami jest w 2 postach rozłożony, ale jest limit zdjęć w jednym poście, no i znalazłam je dopiero dzis rano Nie chciałam także kasować i zmieniać 1szego posta, więc zrobiłam to tak
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|