Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2014, 12:07   #2891
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Może łatwiej napisać co będzie... No wiec będą Simy, będzie fajny CAS, będą EMOCJE, będzie fajny tryb budowy, pominąwszy to czego w nim nie ma, czyli baseny, stawy, modelowanie terenu. Co tam jeszcze będzie... eghm... tatuaże będą, rakiety... nie wiem, to już chyba wszystko... A jeśli w dniu premiery się okaże, że jest tam coś super extra, to powinni zwolnić tych od reklamy...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2014, 12:13   #2892
Cytryśnia

Reputacja: 12

Cytat:
Napisał Nevada Zobacz post
jak ktoś chce odpocząć i zagrać w grę z mniejszymi wymaganiami, to po co ma ją kupować za 150-200 zł, skoro jest stos gier (w tym ts2), o podobnych wymaganiach a jednak lepszej grafice (a nawet o wiele ładniejszej).
Tylko to jest ten swag, że się ma nową grę, tesimscztery

Hmm... Brak cmentarzy... Brak duchów... Może i w tym przypadku oznacza to powrót do korzeni i nieumierających emerytów?
stare 06.08.2014, 12:17   #2893
eyvee

Ja jak na razie wstrzymuje się z zakupem czwórki - gra ma swoje plusy i minusy ( na dzień dzisiejszy ) i dopiero po licznych streamach, filmikach na youtube, informacjach po premierze zastanowie sie czy warto wydac tyle pieniędzy Są rzeczy w tej grze, które mnie oczarowały ( grafika i jakość mebli, domów, krajobrazów, wygląd simów, intensywność kolorów, dzieci szkolne, małe wymagania gry ), a także takie, które mi mówią " nie kupuj tego shitu!". Wszystko wyjdzie w praniu jak to mówią
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 12:20   #2894
Nevada

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Wszystko wskazuje na to, że ta gra naprawdę miała być albo Online, albo na komórki\tablety. Wszystko okroili do granic możliwości. Ja mówię, OK, niech sobie będzie okrojona ta czwórka, ale za to co pokazali dotąd i te wszystkie braki, to wartość tej gry oceniam na 70-80 zł, i naprawdę jestem hojna...
bo to miała być gra online. Wstępnie miała wyglądać tak: http://kahlena.low-desert.org/other/TS4sv3.jpg
I w zasadzie wygląda tak samo. Tryb multi im nie wyszedł, więc go wywalili. Ta gra od początku była projektowana jako gra online i to miała być jej największa zaleta, największa innowacja w świecie simów. Gdy tego zabrakło, zostało niewiele.

To, że nie będzie opiekunek do dzieci, majstrów, samochodów potwierdzono tutaj, ogrodników - tutaj, cmentarzy - tutaj.
Co do zmywarek, to trudno powiedzieć. Szpitali raczej nie będzie, bo to królicza nora, a ich w ogóle ma nie być.
Nevada jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 12:45   #2895
adamo030

Jak przeczytałem jak ktoś napisał brak zmywarek, to pomyślałem, że oni naprawdę zrobią wodny dodatek i będą tam prysznice, jacuzzi, baseny, zmywarki, wszystko co z wodą. No po prostu
adamo030 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:31   #2896
Irbis

Reputacja: 14

A Ja już nie mogę się doczekać momentu, gdy zbuduję sobie w tej grze ogromny, trzypiętrowy dom i napakuję go meblami i dekoracjami, a później będę w nim grała ośmioosobową rodziną. I to wszystko bez wieszania się gry co 2 minuty (mam nadzieję)

Cytat:
Napisał Nevada Zobacz post
jak ktoś chce odpocząć i zagrać w grę z mniejszymi wymaganiami, to po co ma ją kupować za 150-200 zł, skoro jest stos gier (w tym ts2), o podobnych wymaganiach a jednak lepszej grafice (a nawet o wiele ładniejszej).
Dlaczego tak ciężko niektórym z Was zrozumieć, że komuś może się ta gra podobać, lub jest jej ciekawy i ma absolutne prawo wydać na nią 150, 200 a nawet 300 zł. Ma również prawo wydać te pieniądze na grę tylko po to, żeby przekonać się, czy trafi ona w jego oczekiwania czy nie. Na szczęście w Naszym kraju każdy może wydawać zarobione przez siebie pieniądze na co chce, a innym nic do tego.
Czytywałam tu na forum i na innych forach teksty, jak to ludzie kupujący TS4 są naiwni, zmanipulowani przez EA i bezmyślni. Formy wypowiedzi były różne, czasami bardziej bezpośrednie czasami mniej, ale jednak.
W związku z powyższym oświadczam, że kupują grę The Sims 4 będąc w pełni władz umysłowych i kupuję ją bo po prostu mam na to ochotę.
Już dawno chciałam to napisać

Nevada to nie jest bezpośrednio do Ciebie skierowane, posłużyłam się tylko Twoim tekstem, żeby nawiązać do tego zagadnienia

Ostatnio edytowane przez Irbis : 06.08.2014 - 13:33
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:43   #2897
Tenebris

Irbis ty chyba jesteś jedyna, która ma tu pozytywne myślenie w tym temacie. Wszyscy krytykują i krytykują to jest takie męczące..
Tenebris jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:51   #2898
Piwusia

Tenebris, dlaczego mówisz, że każdy tylko krytykuje? Ja napisałam naprawdę sporo dobrego o tej grze. Niestety można o niej powiedzieć też wiele złego i nie jest to tylko moje zdanie.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:55   #2899
Tenebris

Piwusia - nie czytam wszystkich postów z 296 stron od początku, więc mogłam nie zauważyć, wybacz. Można powiedzieć wiele złego, nie zaprzeczę ale na pewno są jakieś dobre strony. Każdy zwraca uwagę na co innego: jeden na interakcje, drugi na grafikę..
Tenebris jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 14:16   #2900
NaNiKo

Nie żeby coś, ale krytykowanie jednych może drażnić drugich tak samo jak ciągłe zachwalanie tych drugich może denerwować pierwszych
Dokładnie, każdy zwraca uwagę na co innego i podejmuje swoją decyzję. Chociaż obawiam się, że nie wszyscy wydają swoje zarobione na grę, pieniądze rodziców są jeszcze lepsze
A to, że EA traktuje swoich graczy w porównaniu do kilku innych firm gorzej, czy ma złą renomę to jeszcze inna bajka.
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*

Ostatnio edytowane przez NaNiKo : 06.08.2014 - 14:18
NaNiKo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania