|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Dziękuję bardzo za komentarze
!Niestety przez dłuższy czas używałam domyślnego skinu z neta, który powodował okropny wygląd niemowlaków... Myślałam, że powoduje to skin dla niemowlaków lub jakieś mody i dopiero wczoraj zorientowałam się, że to nie one tylko ten skin, który był ogólnie dla simów ![]() Teraz jest już wszystko okej, ale zanim na zdjęciach pojawią się normalne niemowlaki to jeszcze trochę poczekacie ![]() No właśnie, mam do Was pytanie - w mojej grze jestem już w miejscu, kiedy [uwaga SPOILER] Peter i dzieci Damona są dorośli, mają już swoje rodziny, większe lub mniejsze [koniec SPOILERA] i zanim do tego dojdę to chyba miesiąc minie, nawet jakbym wypuszczała jeden odcinek dziennie xd A pytanie moje brzmi: czy chcecie by zostało tak jak jest czy przyspieszyć trochę? Do wyboru mam opcje pisania np. więcej niż jednego odcinka dziennie lub założenia bloga, na którym nadrobię zaległości, a tu będę na bieżąco. Piszcie swoje opinie ![]() Tymczasem kolejny odcinek ![]() Peter u tatusia na rękach. ![]() Urodzinki małego! ![]() Tu już po przemianie, dłubie w nosie przy gościach xD ![]() Trzeba w końcu zwiedzić samodzielnie dom ![]() ![]() Peter plącze się gdzieś pod nogami, a goście zajadają tort (wybaczcie za tego kryształka... )![]() A tu nastoletnia Rebekah. ![]() Peterowi bardzo spodobał się stolik do zabawy. ![]() Bawił się tak długo, że zasnął i rodzice położyli go do łóżeczka ![]() ![]() Przebieranie xd ![]() Peter z pełnym zaufaniem do mamusi patrzy na nią, gdy ta uczy go chodzić. ![]() Zabawy z tatą, który właśnie wyszedł z pod prysznica i ma na sobie tylko ręcznik ![]() ![]() Co za radość ![]() ![]() Kath idzie wieczorem z synkiem na spacer w wózeczku. ![]() Młody wszystkiego jest ciekawy ![]() ![]() Kaszka na kolację, a rodzice przytulają się po męczącym dniu. ![]() Peter już sobie słodko śpi, a Kath z Vincentem zrobili sobie małą randkę w domu ![]() ![]() Akurat w czasie pełni księżyca Vincent wpatrzony w Kath jak w obrazek.![]() Któregoś weekendu zaprosili rodzinę na małe przyjęcie. Kath wymienia ploty i ploteczki z Ann a Damon stoi zniecierpliwiony "No dajecie już te jedzenie?"![]() Nie skomentuję tego, haha ![]() ![]() Po obiedzie każdy pomagał w sprzątaniu, a Damon dalej jakiś nie w sosie ![]() ![]() Wieczorem, gdy goście już poszli, Kath z Vincentem ćwiczyli sobie na swojej siłowni. ![]() A potem... ![]() ![]() Nauka mówienia chyba nie idzie za dobrze, sądząc po minie Vincenta ![]() ![]() A tak Peter kocha swoją laleczkę ![]() ![]() Co ta Katherine? Biedna... Chyba czymś się struła (taa, jasne... )![]() ![]() Mimo dziwnego samopoczucia i tego, że prawie non stop musiała opiekować się Peterem, Katherine nie porzuciła swojej pasji. ![]() Kilka miesięcy później... ![]()
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|