![]() |
#11 | ||
Reputacja: 33
|
![]()
Libby, podoba mi się twój tok myślenia odnośnie historii Ady
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tumtudum! Dzisiaj ostatni dzień wakacji, więc postanowiłam wstawić nowy odcinek. Planowałam zrobić to jutro, ale wiem, że będę zajęta lamentowaniem nad tym, że mam aż cztery WoS-y tygodniowo <to o cztery za dużo!> i dokupowaniem połowy potrzebnych rzeczy <pierwszy raz w życiu nie pozałatwiałam wszystkiego. Schodzę na złą drogę!>. Dzisiaj krótko, bo późno zabrałam się za pisanie ![]() ![]() Śmierć Joachima mocno się na wszystkich odbiła. Jedynie mała Hania nie za bardzo rozumiała dlaczego mama tyle płacze i mówi, że tata jest teraz w jakimś kamieniu, który jej uparcie pokazywała. Na szczęście obok był wujek Mikołaj, który sprawiał, że na twarzy mamusi od czasu do czasu pojawiał się uśmiech. ![]() ![]() Ada nienawidziła wracać z córką do pustego mieszkania. Nie chciała się zwalać rodzicom na głowę, szczególnie teraz, gdy ich życie obracało się przede wszystkim wokół małego Jimmy'ego i coraz mniej stabilnego małżeństwa Michasia. Ostatecznie przyjęła propozycję Mikołaja, który chciał aby z nim zamieszkały. Ciężko jej było odmówić zwłaszcza teraz, gdy Hania powoli zapominała o Joachimie, którego nazywała starym tatusiem i pytała coraz częściej, czy może mówić do Mikołaja "tato". ![]() I w sumie od tamtej pory było już tylko lepiej. Mieszkanie Mikołaja było co prawda małe, ale już niedługo mieli przeprowadzić się do większego domu, który Wojtaszek budował od dłuższego czasu (taki z niego przewidujący architekt ![]() ![]() No dobra, czas umilała jej także kuzynka Julita (córka Damiana, przyrodniego brata Ady), która mieszkała niedaleko ![]() ![]() A tu już zdjęcie z nowego domu ![]() Hania baaaaardzo szybko się w nim odnalazła, szczególnie, że tata zorganizował kilka nowych zabawek ![]() ![]() ![]() ![]() Adzie też było dobrze ![]() ![]() A teraz podziwiajcie szczyt mojej inteligencji! Chciałam zorganizować im ślub. Najpierw się głowiłam dlaczego nie mam w telefonie opcji zorganizowania wesela. Nie miałam jednak cierpliwości się nad tym zastanawiać, więc sprowadziłam sobie gości za pomocą InSima, spokojnie pousadzałam i zadowolona z efektu próbowałam kliknąć Wojtaszkiem na łuk weselny. I co? I się nie da! Ja blada ze strachu co też znowu naklikałam uporczywie próbuję zrobić cokolwiek. W końcu klikam nim na Adę, wchodzę w zaproponuj i co widzę? OŚWIADCZYNY ![]() Ostatecznie wszystko się udało ![]() Owe nieszczęsne oświadczyny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz śluuuuuuub ![]() ![]() Od razu odpowiadając na pytanie: Nie wiem dlaczego Hania płacze! Może wystraszyła się gości? Chyba nie wszystkich zna dobrze ![]() ![]() Rząd po lewej, od dołu: Krystian Bogacki , następni: Gabriel i Emilia Galonowie, potem: Michał Galon i Diana Głowacka, na końcu o lewej: Damian Konieczny, Benedykt Rydel i Andrzej Martyniuk. ![]() Od dołu: Irina Bogacka (Piotrowicz), potem: rodzice Mikołaja: Janina i Robert Wojtaszek oraz siostra Oliwia. Na końcu od lewej: Monika i Paweł Adamczyk i Rita Konieczna (Fręch) ![]() Nareszcie stoją na przeciwko siebie pod łukiem ![]() ![]() ![]() ![]() Słodkie, nie? ![]() ![]() Przed wami już zupełnie oficjalnie: Państwo Wojtaszek ![]() ![]() Smile ![]() ![]() Ktoś chyba właśnie narobił w pieluchę... ![]() Dziecko zabrali dziadkowie, więc młodzi mogą zostać na trochę sami ![]() ![]() Jakiś czas później... Patrzcie jak mi Hania wyrosła! Hah, będą jutro rano wyglądać tak jak ona ![]() ![]() Jak słodko ![]() ![]() ![]() ![]() No tatku! Nie rozkładaj rąk tylko tłumacz dlaczego trzeba chodzić do szkoły! ![]() Ada tymczasem przygotowuje śniadanko ![]() ![]() Mikołaj, sądzę, że przekonywanie dziecka za pomocą funkcji (które i tak wyglądają podejrzanie) nie jest najlepszym sposobem. Mnie tym jedynie zraziłeś ![]() ![]() Mama próbuje załagodzić spór gadką o nowych przyjaciołach... ![]() Ale do Ady to chyba nie za bardzo przemawia. ![]() O sporze jednak szybko zapomniano ![]() ![]() ![]() I chyba nie tylko będzie miała kuchnię do ogarnięcia ![]() Tak, tak, mili państwo, Wojtaszkowie niedługo powitają na świecie nowego członka rodziny. Mogę wam nawet zdradzić, że będzie to chłopiec, tylko kompletnie nie mam pomysłu na imię ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|