![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nigdy nie grzebałam w plikach gry ani nie bawiłam się boolpropem
![]() ![]() Teraz odkryłam, że bugowanie nagrobków powodują u mnie przede wszystkim duchy umarłe przez porażenie prądem. A to jest tak: Mam sobie duchy Diny i Niny umarłe przez porażenie prądem, a takie duchy jak wiadomo co jakiś czas odgrywają własną śmierć (upadają i przechodzą ich takie "prądy"). Nina sobie w nocy lata, nawiedza swój własny nagrobek, i w tym momencie się buguje, od tej tej pory gdy Nina lata i odgrywa własną śmierć to nie widać tych "prądów". Wróciła nad ranem do grobu i niby było ok, ale jak nastepnej nocy się pojawiła i nawiedziła swój własny grób, zniknęła razem z nim ![]() ![]() ![]() ![]() No i jeszcze, kiedyś jak grałam we własnym otoczeniu to miałam dokładnie te same błędy, również z duchami po porażeniu prądem. Ale, ale, w innej rodzinie byli sami Simowie umarli ze starości, to ta rodzina o której pisałam wcześniej, i tam też się to samo wydarzyło. Tylko że potem zaczęły znikać pliki Characters i nagrobki znikały ostatecznie, bo póki tak się nie stało, nagrobki pojawiały się spowrotem tyle że w innym miejscu na parceli O.o No i błąd z ostatniej chwili, czyli ten u Ćwirów. I przydażyło mi się dokładnie to co tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27997, tzn. chodzi mi o ten drugi problem. Sima wystraszył duch Gwidona Ćwira i od tej pory w domu, a raczej na dworze, dzieją się dziwne rzeczy. Sim gdy chce strzyc krzaczki przy grobach czasem wykonuje tę interakcję na odległość, tak jak opisany w tamtym temacie przykład z lodówką ![]() ![]() W sumie to nie wiem, na ile to co pisze ma się jeszcze do tematu XD
![]() Ostatnio edytowane przez Lenna : 12.09.2014 - 10:02 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|