|
![]() |
#1 |
Reputacja: 19
|
![]()
Tak wlasnie sobie ostatnio rozmyslalem o 4Z no i pacze a tu taki troche smutny news. No coz, szkoda, chociaz po czesci rozumiem Administracje.
Fakt faktem, ze na forum nie ma innego, tak integrujacego uzytkownikow konkursu. No jeszcze Ryzykanci dawali rade. Cos szanowna administracja wie na temat tego "eventu"? ![]()
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() myślałam nad kolejnymi edycjami, ale stwierdziłam, że trochę ciężko podporządkować niestety użytkowników pod ten konkurs :/ no i powymyślałam sobie jeszcze parę negatywów xD od siebie dodam, że UA organizowane przez adminów byłoby nawet dobre. Była przerwa, trochę się pozmieniało, a i osoby z redakcji mogłyby być nominowane, a trochę ich jest. Ale i tak będzie kontrowersyjnie jak na eurowizji. A może zmienić trochę zasady 4ż? Ten konkurs jest bardzo długi. W styczniu mam go już dość. Może mniej zadań/ krótsze zadania byłyby dobrym rozwiązaniem?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() e: a UA organizowane przez Administrację popieram w 100%. Może się uda, a jak nie, to znowu zawiesimy. Wychodzę z założenia, że trzeba spróbować, zamiast z góry zakładać, że będzie do dupy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |