![]() |
#10 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Piecyk w korytarzu? Uzasadnij mi to. Swoją drogą te drzwi wejściowe w stylu więziennych krat nie zachęcają do wejścia. I musi tam być bardzo zimno - naprawdę ciężko Ci będzie przeforsować swoją rację co do piecyka ;] (o ile się tego w ogóle podejmiesz) Nie uznaję tłumaczenia typu "to sztuka dla sztuki". W części dziennej brakuje mi zasłon w oknach - wiesz, jak już postawiłaś na przytulność, tzn. obrusik, tulipanki, ładnie przystrojona choinka, to trzeba było pociągnąć to dalej! Aha, Ato moja droga - http://www.insimenator.org/showthread.php?t=62217 ![]() Lewitujący napis "home" wywołał u mnie uśmiech na twarzy - dziękuję ![]() Muszę Cię pochwalić za jednolitą, stonowaną kolorystykę i akcenty sprawiające, że nie nudzę się patrząc na zdjęcia ![]() Co do samego świątecznego klimatu, to trochę mi go brakuje. W "Na święta" doszło tyle fajnych ozdób na tę porę roku! Żałuj, że ich nie wykorzystałaś. Jakkolwiek rozumiem założenia wystroju a la vintage, tak maszynę do pisania zastąpiłabym czymś bardziej nowoczesnym - także ze względów praktycznych. Czy to coś zrobione z wielu białych nitek i kawałka drewna to fotel? ![]() ![]() Dwa różne okna obok siebie - ojoj, nie... Tak samo dwa lustra - jedno przy drugim... Jak na pracownię krawcowej to za czysto tam ma ![]() Łazienka byłaby bliska ideału gdyby nie ten ni z gruchy ni z pietruchy kolaż ze zdjęć i brak żaluzji/zasłony, czegokolwiek. Taka sytuacja jest też niedopuszczalna w takim budownictwie (w typowych modernach jakoś sobie z tym radzą ![]() Smuci zaś to, że nie miałaś pomysłu na ten pokój. Sypialnia rodziców jest zaś nieprzyjemnie chłodna ![]() Gdybyś dała rzuty to powiedziałabym Ci, czy zrobiłaś loft, czy nie. Na moje oko to jednak wygląda na zwykły, "szablonowy" domek. Nie jest źle, ale ja cenię sobie przemyślane, dopracowane i konsekwentnie wykonane pod względem obranego stylu/założenia prace. Ten domek to - jak dla mnie - "radosna twórczość", a tą może wytłumaczyć się obecnie KAŻDY. 7/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 17.10.2014 - 19:49 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|