|
|
#402 |
|
Reputacja: 10
|
Żeby zrobić taki imprezy trzeba mieć cyfrową edycje specjalną. Jeśli jej nie masz nie możesz zrobić takich imprez, bo nie masz do nich obiektów.
|
|
|
#403 |
|
|
Można też mieć Edycję Premium.
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
|
Mam problem z płcią dzieci. Mianowicie od kiedy kupiłam grę rodzą mi się tylko i wyłącznie chłopcy. Żadnych dziewczynek. Nie pomaga nawet metoda stosowana w TS2 (zapisanie przed porodem, poród, powrót do menu itd.).
Czy ktoś z was ma podobny problem? Wiecie może jak wpłynąć na płeć? |
|
|
|
|
|
#405 |
|
|
Czy The Sims 4 można NIE podpinać do Origina, czy jest to obligatoryjne?
|
|
|
|
#406 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Gra wymaga aktywacji na Originie, bez tego nie można uruchomić gry
w odróżnieniu od innych odsłon nie jest to opcjonalne.
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Guest
|
mam problem. Jak usunąć simowi nagrodę satysfakcji.nieopatrznie dałem nagrodę "niezmordowany" . Sim teraz nie śpi, sądziłem że ta nagroda spowolni pasek energii a to się zatyrzymało i ani drgnie .
Cytat:
![]() wchodzisz w budowanie u gory jest "i" info o parceli otwierasz i po prawej jest znaczek buldożera klikasz i parceli nie ma
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.11.2014 - 22:24 Powód: posty pod postami :O |
|
|
|
|
#409 |
|
Reputacja: 11
|
Post mrufki został edytowany już po mojej odpowiedzi
Wydaje mi się, że wcześniej było tam co innego, ale głowy nie dam, bo to ponad miesiąc temu było, nawet nie zauważyłam edycji późniejszej ![]() I w związku z powyższym otrzymujesz ode mnie złotą łopatę - nagrodę dla forumowego kopacza ![]() http://www.mysmurfsvillage.com/wp-co...vel_golden.png Charionette edit: eeej, nagradzanie Złotą Łopatą było moją działką ![]() Uups, pojęcia nie miałam, do tego stopnia tutaj nie kopałam - Effie@Kędziorek: Łopata łopatą, ale za hotlinki gryzę.. Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 07.11.2014 - 16:48 |
|
|
|
|
|
#410 |
|
Reputacja: 14
|
Ej mam problem z przesuwaniem/obracaniem domu na działce. Wszystkie znajdujace sie w nim obiekty zostaja na swoim miejscu :C
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|