![]() |
#28 |
Reputacja: 16
|
![]() Cześć! Dzięki za ostatnie komentarze, zmotywowaliście mnie!
Wybrzeże 1 to domek pobrany z neta, ale jest kilka zmian w dekoracjach. Może następnym razem wrzucę kilka fotek. Żaneta w swoim żywiole. ![]() Vivienne podjęła się pracy w armii. Tutaj czeka na podwózkę. ![]() !...::: Ś L U B :::...! Jannette zapragnęła innego koloru kwiatów, więc trzeba było zmienić całe ukwiecenie. Buzi buzi. ![]() Ale romantycznie. ![]() ![]() Pierwszy raz od niepamiętnych czasów nowożeńcy karmili się tortem jak LUDZIE!!! ![]() Aha nie ma miejsca przy stole. ![]() ![]() Nawet na własnym weselu... ![]() ![]() Blondi o nazwisku Kwadracik (kochanka Bruna remeber?) wzniosła toast za Jolkę i Leona beka. XD Widzimy zdenerwowanie na twarzy panny młodej. ![]() Tutaj Jolka i Benio oglądają "Czarodzieja Gore". Wyjątkowo krwawy horror, Benek niewzruszony. ![]() Żancia przybyła oznajmić mężusiowi, że zaciążyła. Jolka: ODSŁOŃ!!! ![]() Jolka: Ojej to wspaniale! ![]() ![]() Jolka: W takim razie wynocha. ![]() ![]() ![]() ![]() Żancia: Noo wiem, nie chcemy wam wchodzić na głowę. Zamieszkamy na ranczu na Wybrzeżu. Jolka: OMG wreszcie! Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Leon otwieraj szampana, moja siostra się wynosi! ![]() Żaneta zaprosiła swojego krzywego syna na obiadek. Przyprowadził jakąś rudą wredotę. ![]() Żancia: Skończ... ![]() Zdrapka zajada karmę! ![]() Żancia: Już ja cię wytresuję, kochana. Dzieci zamknijcie oczy. ![]() Jak Lucynie udaje się obskoczyć całą wyspę w ciągu jednego dnia? Podziwiam. ![]() PORRRRRRRÓD! ![]() Akuku! Urodziły się czarne bliźniaki: Robert i Michał. ![]() O nie! Teraz gazeciara? Rozmawiają tylko o zupkach chińskich? Jaasne. ![]() Jolka: Chyba o czymś zapomniałaś? Chodź do mamusi Panie Wielgachny! ![]() ![]() Uuups. Btw gazeciara ma na imię Adrian... ![]() ![]() Pewien sim jest chyba nielubiany... ![]() #ploteczki_z_nieznajomymi_w_kiblu Siwa: No i rozumiesz, ona się puszcza na prawo i lewo. ![]() Seksowna Vivienne idzie do pracy. ![]() DAJ SIĘ UWIEŚĆ! ![]() To była jej wymarzona kariera. Wylali ją. ![]() ![]() #rozgoryczenie ![]() Nie poddała się i poszła na casting do jakiejś reklamy. Tak zaczęła się przygoda Vivienne w show-biznesie. bez komentarza ![]() Przydałoby się cabrio. ![]() Jakby tego było mało, to Leona też zwolnili (drugi raz) i to na 10. stopniu kariery prawniczej. Trochę się podłamał. ![]() Tutaj błaga o litość szefa, ale nic z tego. ![]() ![]() Koi nerwy słuchając szumu wody. ![]() I nie tylko... ![]() ![]() Wielka tajemnica Jolki w końcu musiała ujrzeć światło dzienne. ![]() Nikt w tym domu nie chciał kolejnego dziecka. Vivienne stwierdziła, że jeśli bobas przeszkodzi jej w karierze, to się wyprowadza. Jak się okazało z wojska szybko ją zwolnili, na szczęście Jolce udało się ją przekonać, żeby została. Podarowała jej wtedy naszyjnik z Twikki na szczęście. Na świat przyszedł Andre. Leon o czym ty myślisz w takiej chwili?! ![]() ![]() Standardowe wyposażenie pokoju dziecięcego. ![]() Myju myju. ![]() Często Jolka i Leon mieli w nosie syna i mimo codziennych wizyt Lucyny w domu był syf. Pomagała siostra. ![]() ![]() Dmuchamy w monitory? ![]() ![]() ![]() Leon podrywa panią majster. ![]() wut? ![]() U Seweryna też trochę się działo. Poznał Paulinkę z Sekty. Była miłość. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, ona lubiła romansować i Sewcio (chociaż chciał) nie widział w niej partnerki na dłużej. Nagle pojawiła się inna simka (czarna skóra i blond włosy ugh), która totalnie zakręciła mu w głowie. Na tym hamaku wiele się działo. ![]() ![]() W sumie, to brzydka nie jest! (nie pamiętam jej imienia, przepraszam) ![]() Romans skończył się tym, że czarna zaciążyła i urodziła Sewerynowi syna Hipolita. Tego samego dnia pożarł ją krowokwiat. Gdy Paulinka dowiedziała się o dziecku, zerwała kontakt. Seweryn został całkiem sam na ostatnim roku studiów. Przez syna spóźnił się na egzamin końcowy, dostał warunek i musiał poprawić przedostatni semestr. Na szczęście skończył studia z w miarę spoko średnią i teraz szuka miejsca, gdzie się podziać. U matki i ojca w domach małe dzieci, więc najprawdopodobniej wynajmie sobie jaką kawalerkę, żeby przeżyć, ale o tym następnym razem. ![]() Dzięki za obejrzenie i zapraszam do komentowania! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|