Okej, mam pomysł na opowiadanie, które wymaga współpracy. Otóż, na początku każdy wysyła mi na PM zdania, których muszę użyć w opowiadaniu dokładnie w takiej formie, w jakiej je otrzymałem (rzecz jasna nie obrażające nikogo i ogólnie zgodne z regulaminem; poza tym może w nich być wszystko). Żeby nie było zbyt "tłoczno", każdy może podać maksymalnie 5 zdań (nie muszą być ze sobą powiązane). Nie wiem, ile osób zechce mi podać zdania, ale mam nadzieję, że znajdzie się chociaż kilka. Powiedzmy, że termin ich nadsyłania to koniec miesiąca. Następnie moim zadaniem jest stworzenie opowiadania zawierającego te zdania, które otrzymałem (tak jak wspomniałem, jeśli spełniają kryterium zgodności z regulaminem,
muszę ich użyć w dokładnie takiej samej formie, bez jakichkolwiek poprawek). Muszę też użyć
dokładnie tylu swoich zdań, ile otrzymałem łącznie (czyli np.: jeśli zdania wysłały mi dwie osoby, z czego jedna pięć, a druga cztery, to mam obowiązek użycia nie mniej i nie więcej, tylko dokładnie dziewięciu swoich zdań). Później oczywiście wstawiam opowiadanie na forum i jeśli FTSN przetrwa a opowiadanie w takiej formie się przyjmie, to będę kontynuował ten projekt

Póki co piszcie, co o tym myślicie i jeśli wam się podoba, to wysyłajcie swoje zdania