![]() |
#11 | ||
Reputacja: 11
|
![]()
Meryam, moim zdaniem nie powinnaś podawać tego hasła do konta. Cieszę się, że nie masz nic do ukrycia, jednak mogłaś pomyśleć o innych. Kurczę, też bym się zdenerwowała, gdyby któryś z moich przyjaciół udostępnił innym nasze rozmowy.
A co do posta Libby. Wiele razy zgadzałam się z administracją. Potrafiliście sobie poradzić z trudnościami i podejmowaliście sprawiedliwe decyzje. Tym razem jednak nie jestem pewna czy postąpiliście słusznie: Cytat:
Cytat:
Może nie interesowały ją konkursy, w których nie brał udziału nikt znajomy (ja też tak nieraz robiłam. Nie obchodziły mnie te wszystkie MTU itd. Jednak jak wiedziałam, że np. Einarr szykował swoją pracę to sprawdzałam owy konkurs i głosowałam) Te wyniki głosowań, które podałaś również niczemu nie dowodzą. Większość z tych prac jest naprawdę świetna i nie dziwne, że zebrała głosy (co z tego, że od znajomych). Nie wiem, jak jest naprawdę, jednak w tej sprawie jest naprawdę sporo wątpliwości. Może warto wszystko jeszcze raz przemyśleć, uwzględniając wszystkie fakty ![]()
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 21.01.2015 - 15:01 |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|