Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.01.2015, 16:01   #431
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:
Napisał Pink Panther Zobacz post
Mery, sorry, ale to co robisz jest chamskie, żeby nie użyć mocniejszych słów. Nie powinno się wyjawiać tajemnic największego wroga. Serio, wątpię, żeby ktoś na forum miał tak spaczone myślenie, żeby tam wbijać i to czytać. Więc weź sobie daruj i załatw to z klasą, a nie wywlekając brudy sprzed lat.
Chcieliście dowód? Macie dowód. Mnie reszta nie obchodzi

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.01.2015, 16:22   #432
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

Przepraszam za post pod postem, ale no cóż... widać nie tylko ja jestem chamska.

Tak jak się spodziewałam, najpierw ktoś zmienił hasło, więc je przypomniałam, a potem, gdy podałam nowe, DRUGI RAZ zmieniono hasło. Opis zmieniono na "uprzejmie donoszę...", a z archiwum wykasowano wszystkie rozmowy konfy... Wszystkie pozostałe rozmowy z członkami konfy poza samą konfą pozostały, więc ktoś po prostu usunął dowód... Nie mam zamiaru wskazywać palcem na winnych, bo nie mam zielonego pojęcia kto mógłby być jeszcze bardziej chamski niż ja, ale cóż. Ja chciałam być uczciwa, widocznie szczerość i prawdomówność komuś się nie opłacają.

@down: Ja tam nie płaczę, mi i tak nie zależało na niczym innym niż na tym, by sprawiedliwości stało się zadość A to, że moje życzenie się spełniło to wasz problem xD

Ostatnio edytowane przez Meryam : 21.01.2015 - 16:29
Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 16:25   #433
La Tortura

Reputacja: 23

dzieki merryy, ciesze sie ze teraz kazdy moze poczytac o moich problemach z rodzicami i o tym jak mam w domu (y)
ciekawa jestem czy twoje archiwum coś da, mam nadzieje ze ludzie sie usmieja jak poczytaja o twoich przygodach. w kazdym razie zastanawiam sie co trzeba miec w glowie zeby zachowywać sie tak jak ty. i tak btw - zalogowalam sie na to konto i połowy rozmów nie ma >D już wiadomo czemu tak długo to trwało, bo meryam kasowała te na których było coś na nią, sprytne.
mimo tego calego zamieszania nadal jest kilka niescisłości - na które prace głosowała meryam? i czy admini naprawdę uwazają, że pare konkursów w których ja, chwalcia i jakis random zagłosowalismy na tą samą prace są dowodem? a to ze forumowa mafia byla oszukiwana to wtf? nadal opieramy sie na tych lipnych ss? :>

@up bardziej chamskim niz ty nie da sie byc, sory ale przypomnij sobie ze niektorzy pisali ci bardzo osobiste sprawy a ty podalas to kazdemu na tacy. BRAWO
a to ze zmienili ci haslo i ustawili opis - jak widać są życzliwi, no1curr wiec nie placz

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 16:49   #434
Aperlaxive

Reputacja: 11

Meryam...
Z całym szacunkiem, ale nie sądziłam, że można być aż tak chamskim i egoistycznym (może za krótko jeszcze żyję, a może i jestem naiwna).
Kurczę, to kiedyś byli Twoi przyjaciele. Rozumiem, że możesz być na nich zła, ale zachowaj trochę klasy.
Skończ już robić cyrk z tymi hasłami bo ktoś na poziomie i tak z nich nie skorzysta, a ludzie z konfy mogą się czuć zdradzeni i oszukani.

Ps. Brawo za czerwony kryształ
Idealnie odzwierciedla sytuacje i przy tym jest taki... ładny

Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 21.01.2015 - 16:58
Aperlaxive jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 16:57   #435
zjemcikota

@Meryam, nie znam sytuacji, jestem na forum od niedawna, ale to co robisz jest gówniarskie. Zachowujesz się jak dziecko, a podanie passów do gg jest żałosne, a możliwe, że i niezgodne z prawem skoro znajdują się tam prywatne dane innych osób... Wydoroślej.
stare 21.01.2015, 17:11   #436
Daro Lodziaro

Reputacja: 10

Cześć wszystkim. Wchodzę na forum tylko po to żeby zobaczyć nowe tematy - nigdy się nie udzielam, a czasami tylko głosuję w konkursach. Do mojego konta miała dostęp moja koleżanka, ktora podała hasło dalej, do Meraym - korzystała z tego gdy miała bana, dobrze o tym wiedziałam, bo zostałam o to poproszona przez koleżankę, zgodziłam się. Dowiedziałam się od niej co dzieje się na forum, więc chciałam coś napisać i wyjaśnić. Meryam jest w tym momencie mega chamska, nadrobiłam całą księgę skarg i zażaleń i jestem załamana, że to tak wyszło. Zablokowano mi dostęp do moich ulubionych działów, więc wszem i wobec chciałabym powiedzieć, że nie czuję się z tym okej. Chciałabym powiedzieć, że nie głosowałam na nikogo pod żadnym pozorem nie byłam zmuszana, robiłam wszystko świadomie, a moje konto nie było i nie jest kogoś multikontem.
Daro Lodziaro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 17:14   #437
Fallen

Cytat:
Napisał Pink Panther Zobacz post
Mery, sorry, ale to co robisz jest chamskie, żeby nie użyć mocniejszych słów. Nie powinno się wyjawiać tajemnic największego wroga. Serio, wątpię, żeby ktoś na forum miał tak spaczone myślenie, żeby tam wbijać i to czytać. Więc weź sobie daruj i załatw to z klasą, a nie wywlekając brudy sprzed lat.
Totototo.
Gdyby archiwum na GG nie dało się usunąć, pół forum mogłoby przeczytać o prywatnych sprawach Aty, lodzika i innych. Tak, prywatnych, bo nawet jeśli na konfie siedziało kilkanaście osób, to wszyscy sobie ufali i wiedzieli, że to, co napiszą, zostaje na miejscu. No ale niestety musiała się w końcu znaleźć osoba, która poczuła się urażona i postanowiła się zemścić, szkoda tylko, że w taki sposób. Równie dobrze mogłabym teraz wbić i przeszukać całe archiwum, kiedy to jeszcze się na konfie udzielałam - podejrzewam, że i na Mery by się coś ciekawego znalazło, ale w przeciwieństwie do innych nie marnuję czasu na zemsty i szukanie dziury w całym, tylko po to, by kogoś udupić :3.
stare 21.01.2015, 17:20   #438
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Daro Lodziaro Zobacz post
Cześć wszystkim. Wchodzę na forum tylko po to żeby zobaczyć nowe tematy - nigdy się nie udzielam, a czasami tylko głosuję w konkursach. Do mojego konta miała dostęp moja koleżanka, ktora podała hasło dalej, do Meraym - korzystała z tego gdy miała bana, dobrze o tym wiedziałam, bo zostałam o to poproszona przez koleżankę, zgodziłam się. Dowiedziałam się od niej co dzieje się na forum, więc chciałam coś napisać i wyjaśnić. Meryam jest w tym momencie mega chamska, nadrobiłam całą księgę skarg i zażaleń i jestem załamana, że to tak wyszło. Zablokowano mi dostęp do moich ulubionych działów, więc wszem i wobec chciałabym powiedzieć, że nie czuję się z tym okej. Chciałabym powiedzieć, że nie głosowałam na nikogo pod żadnym pozorem nie byłam zmuszana, robiłam wszystko świadomie, a moje konto nie było i nie jest kogoś multikontem.
Rada ode mnie - wyloguj się i przeglądaj niezarejestrowany
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 17:24   #439
Daro Lodziaro

Cytat:
Napisał wesołe69 Zobacz post
Rada ode mnie - wyloguj się i przeglądaj niezarejestrowany
nie widzę ulubionych tematów, wybacz. Tu nie liczą się tylko i wyłącznie tematy ogólnodostępne.
stare 21.01.2015, 17:59   #440
Daro Lodziaro

Jeżeli szanowna administracja ma zamiar dalej okłamywać społeczność tego forum i wciskać kit, że jestem multikontem - let's go! Proszę udostępnić IP, oczywiście żeby nie było całe widoczne, nie chce miec problemów z komputerem.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania