![]() |
#38 |
Reputacja: 13
|
![]()
- na początku gry zawsze wpisuje "boolProp TestingCheatsEnabled true" (gdy wiem, że będę grała rodzinką ze zwierzętami to ControlPets oraz PetAction też)
- ostatnio rzadko zaprzyjaźniam Simy w sposób naturalny - wyręcza mnie MakeSimMyContact - kiedy mój Sim pójdzie na parcelę publiczną, zawsze musi wszystkich przywitać - ciągle robię Simom zdjęcia - aspiracja "apetyt na smażony ser" to rzadkość - tworząc rodzinę wymyślam jej historię pozasimsową - to urozmaica mi grę - zwykle buduje domy - moje Simy rzadko posiadają ogród, a tym rzadziej grządki - zwykle nie chce mi się tego robić - zawsze tworzę dużo rodzinek, a później nie starcza mi czasu by nimi grać - gram rodzinką przez tydzień, następnie przerzucam się na następną (i tak cały czas aż skończę serię - wtedy od nowa) - zawsze muszę mieć w otoczeniu własne przedmieścia - moje simy mieszkają głównie w akademiku - nigdy nie mam robotów - zawsze muszę mieć rodzinę, która zajmuje się "hodowaniem" dzieci - zazwyczaj wszystkie simy u mnie pracują
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|