![]() |
#481 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Wpłynęło to na twoją, a raczej waszą psychikę bo jesteście zwyczajnie niedojrzali, czekacie na forum tylko po to, żeby złapać się jakiejś drobnostki i utworzyć kłótnie w czym jesteście nieporównywalnie dobrzy. Tak zwany "akt pokoju" był zwyczajnym wybaczeniem. Więc nie warto się do niego odnosić, a to wy powinniście się po ostatniej akcji pilnować, nie administracja. Co prawda inne tematy takie jak "nowy nick dla MPS" też powinny być usunięte. Forum powinno poddać się natychmiastowemu czyszczeniu, jeśli tak się dzieje przepraszam - nie zauważyłem, ale mogło być tak, że właśnie podczas czyszczenia tak bezsensowny temat został usunięty. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 | ||||
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co ty nie powiesz Cytat:
Imo Twoja wypowiedź nie ma sensu, dziękuję.
![]() Kamil Mikołajem Ata bohaterem Ania maturowiczem Marcel ma trzy podbródki wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki a Nacia wiecznie zakochana ![]() Ostatnio edytowane przez konformistyczny lodzik : 25.02.2015 - 19:08 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
ps; ja tez jestem ciekawa czemu ten temat został usunięty. wielka szkoda :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Temat byl bezsensowny, prawda. ALE DLATEGO BYL UMIESZCZONY W OFFTOPIE.
Nasz temat zostal usuniety bo, jak kiedys pisalem, ktos ma do nas uprzedzenia. A tematy wlasne pokroju "Nowy nick dla MPS", ktore sa na tym samym poziomie co nasz nie zostaly nawet tkniete. Czyli mamy rozumiec, ze jestesmy jacyj gorsi? Tak to mozna odebrac. Nie wiem czy byl taki zamiar, ale tak to wyglada.
![]() |
#485 |
|
![]()
Tematy z offtopu nie powinny być usuwane! przynajmniej bezpodstawnie
![]()
![]() |
#486 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Mówię CO MOGLIBY i po głębszej zadumie stwierdzam, że powinni zrobić
![]() Cytat:
![]() Przy okazji wasze i większości udzielających się osób? Tak powiem bo jak widać p twoich wcześniejszych wiadomościach o tym nie wiedziałaś/eś/oś. Tylko w twoim, a raczej waszym odczuciu ![]() Miałaby gdybyś czytała dokładniej ![]() A myślę, że podstawa usunięcia była dość prosta. Temat był jak wcześniej uznałem bezsensowny. Poważnie to tak jakbym założył temat o tym, że widziałem dzisiaj dżdżownicę -.- ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | ||
Administrator
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ogólnie to my też trochę śmiechliśmy, jednakże temat był dość ee... kontrowersyjny. a skoro już pośmiechaliśmy, było wesoło, a nawet zaczynały się zawiązywać wycieczki osobiste to stwierdziliśmy, że z tego powodu nie ma chyba za bardzo sensu trzymać takiego tematu, nieprawdaż? ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
|
![]()
Dooobra, bo ja niezbyt rozumiem co sie stalo i jakim cudem znowu jestem oskarzona o podszywanie się pof kogoś innego. Wiecie - za pierwszym razem te oskarzenia byly okej, mozna bylo sie posmiac, ale teraz? Nie wiem co zrobilam zle i co ktoś ma do mnie problem, ale ta zmiana tozsamosci i t oskarzenia robia sie wrecz zenujace.
Na GG dalej utrzymujemy kontakt z Altkiem, ale to tylko tyle co wiaze mnie z jego osoba. Czekam na jakiekolwiek wyjasnienia, dowody IP czy cos. Choć IP niezbyt są trafne, bo duzo osob ma zmienne IP i polowa forum musialaby miec bana. Ktoś mi tylko wyjaśni jeszcze rzecz? Dlaczeglo zawsze to mi zarzucaja zmiane płci? Pomalu robię sie obuzona. Jestem na FTS od 2012 i teraz takie coś? Założyłam konto jakiś miesiac po Altku - na jaka cholere musialabym się dws lata pod niego podszywac?
![]() |
#489 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziewczyny-adminki, ja Was naprawdę proszę, ZDECYDUJCIE I OGARNIJCIE SIĘ! Żeby dwa razy banować permanetnie tego samego usera za DOKŁADNIE to samo przewinienie?! (macie kilka różnych admincp są czy co?) A może ktoś w końcu wyłoży kawę na ławę w trosce o dobro i ku przestrodze reszty zarejestrowanych?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Za multikonta jest stały. |
|