07.08.2015, 20:36
|
|
Reputacja: 15
|
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Cytat:
Napisał tut
Usunęłam ten plik , wrzuciłam z powrotem te packagesy od domków i po baardzo długim czekaniu, chyba z pół godziny łącznie udało mi się wejść do mojego miasta. Weszłam jeszcze raz do tego domku co wczoraj i nie migały już te wszystkie tekstury na niebiesko, ale kilka nadal. Mniejsza z tym.
Czy za każdym razem jak uruchamiam grę będę musiała tyle czekać? Wczoraj przeglądałam cały folder downloads w programie clean instaler i pousuwałam zdublowane pliki itd. ale niewiele jak widać to dało. Dodam, że tych dodatków mam ok. 6,5gb...
A i jeszcze jedno mam pytanie. W grupie wiekowej nastolatki mam bluzki, które nie działają. Czy to nie są aby bluzki, które działają tylko w grupie dorosłych i dlatego jako nastolatki wyświetlają się błędnie? O ile mnie rozumiesz? I czy nic się nie stanie, jak będąc w grze bym je usunęła? Czy w ogóle można usuwać dodatki typu ubrania (np. te, które mi się nie podobają) bezpośrednio z gry będąc w CASie?
|
Ponawiam pytanie.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|