|
|
#11 |
|
Reputacja: 21
|
Jestem, nie zapomniałem o Miasteczku!
![]() Elinorze należał się ten sukces. Szkoda, że osiągnęła go dzięki swojemu nieszczęściu, ale mimo wszystko fajnie, że się jej udało ![]() Jaka Ola jest ładna! ![]() Tak betewu, to nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym mieć niektóre Twoje simy w mojej grze, zresztą podejrzewam, że nie jestem jedyny ![]() Uuuu, mam takie dziwne przeczucie, że przez tę książkę Elinora i Seweryn wrócą do siebie... W sumie wystarczy mi już to, że w końcu zrozumiał jakim był debilem ![]() HA, wiedziałem, że tak będzie! Chociaż ten ich pośpiech ze ślubem jakoś mnie nie przekonuje... Ooo, nowa ślubna sceneria! Ciekawa odmiana od Twojej zwyczajowej kapliczki ![]() Szkoda trochę Oli... Ale tak to zwykle jest - jedna osoba jest szczęśliwa a druga nie i potem się "wymieniają" ![]() Jak zobaczyłem to zdjęcie to już myślałem, że Seweryn umiera Ale ogólnie zrobił się bardzo "dziadziowaty", po niektórych simach prawie nie widać, że są emerytami a on wygląda bardzo staro.BLIŹNIAKI! ![]() ![]() ![]() Franek chyba się nigdy nie zmieni I nawet mu dobrze w długich włosach! ![]() Ale fajnie, że utrzymuje dobry kontakt z córką ![]() No tak, ścięłaś mu włosy, czemu mnie to nie dziwi? Oby mu się z Adą ułożyło, może w końcu się chłop ustatkuje ![]() Ehhh, no i znowu się moja zasada sprawdza - Franek jest szczęśliwy, więc Ola nie czuje się najlepiej (tak, tak, to nie jest tego powodem, ale mimo wszystko). A Ada już mnie zaczyna wkurzać, więc nie wiem jak to dalej będzie... I ma zły wpływ na Franka, ten znowu się zachowuje jak idiota ![]() Na szczęście Ola znalazła prawdziwy dom Niech się jej dobrze wiedzie
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|