![]() |
#11 |
Reputacja: 21
|
![]()
Nadrabiam!
16.10 Ale z Jagódków urocza rodzinka! ![]() Jaki z Iwa debil, ja nie mogę ![]() ![]() Całe szczęście, że przynajmniej Kris jest w tej rodzinie normalny... Niech ten Kastor dostanie zawału czy coś, bo ciśnienie mi skacze jak go widzę ![]() ![]() ![]() Staś! ![]() W ogóle piękna z nich rodzina, fajnie że chociaż im się układa ![]() Szkoda Jesiki ![]() Wojtek i Marcelina pięknie razem wyglądają ![]() 10.11 Naprawdę podziwiam Korynę za to co zrobiła... Ale też współczuję jej konsekwencji. Całe życie z Iwem? Matko, aż mnie jakoś ta scena obrony Kiry wzruszyła, naprawdę. W sumie to całkiem ładna parka z Iwa i Koryny wyrosła, tylko czy naprawdę szczęśliwa? Oświadczyny ![]() ![]() ![]() Nawet ślub mi się średnio podoba, co u Ciebie jest ewenementem (chociaż to może przez tę kapliczkę, ta "biała" podoba mi się o wiele bardziej od tej ![]() W ogóle Iwo jest dla mnie taki niejednoznaczny. Czasami ma takie momenty, że widać w nim jakąś czułość czy coś, ale zaraz potem jakby się tego wstydził i jest jak klon swojego ojca/teścia. Niech że on się ogarnie, całe życie będzie robił tak jak inni mu zaśpiewają? Po tej scenie w sypialni widać, że chyba naprawdę mu na Korynie szczerze zależy... ![]() No w końcu Iwo wziął sprawy w swoje ręce! Może coś z tego będzie, tym bardziej że Koryna w końcu mu zaufała ![]() Jaki z Denisa podrywacz - wyrywacz ![]() Tylko szkoda, że lubi zajęte... A Marcelina to kolejna simka u Ciebie, która sama nie wie czego chce. Szkoda Wojtka, fajny z niego chłopak a spotykają go takie "przyjemności". No ale młodość rządzi się swoimi prawami, może Marcelinie i Denisowi naprawdę będzie razem dobrze. Widzę znajomą scenerię ![]() W parku? Seriously? Wiedziałem, że będzie z tego dziecko (i że tatuś nie będzie zachwycony też...). Przynajmniej Marcelina może liczyć na wsparcie swojej rodziny. No i coś czuję, że Wojtek chyba na nowo się pojawi w jej życiu... 14.11 Biedny Kostek ![]() Jaki wysyp dzieciaków! ![]() ![]() Dexter jest cudowny! ![]() A Krisa chyba trochę poniosło... Ale zastanawia mnie rola Kostka, czyżby dokończył "dzieła"? Szkoda tylko, że Kris poszedł za to siedzieć. Kolejna rozbita rodzina... ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że Olimpia się w końcu opamięta... Koryna, Iwo i Aki wyglądają na szczęśliwą rodzinkę, mam nadzieję że tak jest naprawdę ![]() JAKI Z EWERKINA IDIOTA, JA NIE MOGĘ ![]() ![]() ![]() Okej, przyznam, może czasami taki stanowczy ojciec się sprawdza, w każdym razie na Denisa taki zimny prysznic może zadziała. Ale ten ślub mnie nie przekonuje, nie żyjemy w średniowieczu, to że ma się dziecko nie znaczy, że trzeba się od razu pobierać ![]() Rany, Wojtkowi naprawdę zależy ![]() ![]() No kurczę, Marcelina ogarnij się, masz być z Wojtkiem a nie z Denisem ![]() Teo ![]() Denis wciąga powietrze z pustej butelki? ![]() Przecież jak się zatrudni opiekunkę to jest dokładnie tak samo! ![]() No ale Marcelina mogła się tego spodziewać od samego początku... ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|