|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
Pytanie numer dwa: grałeś kiedyś w historie z bezludnej wyspy? Kiedyś też zrobiłam takich rozbitków w zwykłych simsach. Tylko że tam walczyli o przetrwanie a ocalały był jeden pozdrawiam zawsze oglądam prawie nigdy nie komentuję, po prostu mam teraz przypływ odwagi nadal nie potrafię komentować
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Reputacja: 41
|
Grałem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję wam serdecznie za komentarze ![]() A teraz coś niezwiązanego z odcinkiem. Otóż 8 stycznia za czasów, gdy miałem jeszcze otoczenie, w którym mieszkał August Jarosz (kto pamięta? ), stworzyłem na portalu Tumblr.com swój pierwszy blog. Jak wiadomo początki nie były najlepsze, ale od czasu do czasu coś tam wrzucałem. Tak teraz mija już rok od jego stworzenia ![]() Innymi słowy kawał czasu... Z tej okazji opublikowałem na moim blogu do pobrania 2 simy, ale postanowiłem opublikować je również tu ![]() Także przed państwem Juliana Marchewka i Daniel Por do pobrania ![]() CC jest załączone ![]() Zalecam instalowanie simów programem Sims2Pack Clean Installer Miłej gry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pobierz Julianę Marchewkę Pobierz Daniela Por Pozdrawiam
|
|||
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|